O noua directie pentru fenomenul blogging

Cu cateva zile in urma am aflat de la o buna prietena, pe care tot mediul virtual mi-a scos-o in cale, despre o provocare in pas cu zilele noastre. Provocarea se numeste  Blogal Initiative si vine in intampinarea celor care se exprima in acest mediu vast cu propuneri pentru toate gusturile. Pentru ca imi plac provocarile, pentru ca imi doresc mai mult de la aceasta ocupatie ce o practic de aproape doi ani, m-am hotarat sa raspund prezent acestei initiative. Asa ca iata-ma. Pornesc la drum cu sperante si energie incarcata la maxim.       Sa scrii, sa te exprimi, sa fii tu insuti si sa primesti si puncte bonus, ba chiar si premii, sa ai tinte bine definite si termene limita, toate acestea aduc adrenalina pe culmile maxime si dau un nou sens timpului petrecut in fata calculatorului.

Campaniile se arata a fi din domenii diverse astfel ca ma astept sa aflu informatii despre vrute si nevrute, sa fiu la curent cu tot ce misca in lumea asta, virtuala sau reala.Asta e unul din punctele forte care ma atrag.

Dupa patru ani in care subiectele mele de interes s-au chemat pe rand: scuteceala, alaptat, diversificat, mers biped, gangurit, vorbit haios sau articulat, etape de crestere, educatie si comportamente ale copilului din dotare, cred ca a venit momentul sa schimb un pic foaia. Sigur nu de tot, sigur ma vor atrage in continuare subiecte legate de copii, copilarie, psihologia micutilor si cate altele fac universul acesta fascinant al puilor de om. Dar in plus ma astept ca Blogal Initiative sa ma puna in fata unor informatii care sa ma lase cu gura cascata. Asta e un alt punct pentru care subscriu acestei incercari.

Diversitatea de subiecte, straduinta de a fi pe gustul si interesul cat mai multor bloggeri fac din aceasta provocare o initiativa ce sunt sigura ca va deveni un fenomen.

Pentru ca orice inceput de drum este greu si presupune mai multe minti adunate la un loc pentru a da contur final unei lucrari unitare, cei care au initiat campionatul ne cer sa venim cu imbunatatiri si idei.

Intai de toate nu prea am inteles ce inseamna beta si clasament provizoriu. Cred ca ar trebui explicat mai in detaliu acest lucru.

Despre frecventa articolelor iarasi e discutabil, pentru ca ar trebui sa existe o definitie clara a ceea ce inseamna cu adevarat un articol. Publicarea unor poze de exemplu, fara un text sau poveste, nu poate constitui un articol de punctat.

In rest deocamdata toate bune si frumoase. Fie ca cei mai buni sa castige, sa fie o competitie de dragul competitiei, din bucuria de a scrie si a se cunoaste oamenii intre ei, sa nu existe incrancenarea de a castiga cu orice pret chiar si ceva ce nu iti este de nici un folos. Fie ca fiecare bloger sa mearga acolo unde simte ca are cu adevarat ceva de spus si unde simte afinitate. Asta inteleg eu din aceasta initiativa.

Cu inspiratie maxima inainte!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: