Hello world!

Deschid acest blog din dorinta unui nou inceput, din dorinta de a face fata unor noi provocari din lumea blogosferei si nu numai. Dupa ce, timp de doi ani, am scris pe doua bloguri de suflet, un suflet de mama care simtea nevoia sa exprime fiecare noua etapa traita alaturi de copilul ei care creste, simt ca a venit momentul sa fiu mai mult decat atat.

Zilnic ma incanta noi informatii, noi carti pe care le citesc ma impresioneaza, filme pe care le urmaresc imi dau de gandit.Toate acestea vreau sa le analizez aici, sa le comentez alaturi de cei care simt la fel ca mine sau au pareri despre aceleasi subiecte. Sau pur si simplu imi doresc sa am un colt al meu in care sa ma refugiez atunci cand simt nevoia sa o fac. E o calatorie pe care o incep fara sa stiu unde ma va duce si ce oameni imi va scoate in cale. Dar, pentru ca imi plac provocarile si drumurile cu carari neexplorate inca, pornesc la drum.

Va invit sa o faceti alaturi de mine pe toti cei care veti simti astfel!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: