Carticica culorilor – engleza

Se stie deja ca Dante iubeste foarte mult exprimarea prin desen si culoare. De aceea încerc ca de fiecare data când învatam ceva nou sa introducem desenul în lectiile noastre.

Ideea carticelei acesteia i-a venit chiar lui Dante, dornic sa învete culorile în limba engleza prin desenele pe care chiar el le-a realizat.

Imaginea si culoarea sunt mijloacele cele mai placute prin care cei mici pot întelege notiunile noi si lumea înconjuratoare. De aceea este ideal sa punem la dispozitie copiilor, oricât de mici ar fi ei, carticele care sa le”vorbeasca” pe limba lor, prin desene simple si usor de înteles, însotite de câteva cuvinte care, împreuna sa formeze  o poveste. Copiii iubesc povestile si e cel mai sigur mod de a ajunge la mintea si inima lor.

Carticica lui Dante este exact asa: simpla si usor de înteles.

dante 2015

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: