În sacul Mosului Babytrend

Una din cele mai mari bucurii pe care o am de când sunt parinte este aceea ca pot darui. Îi pot face câte o surpriza celui mic în fiecare zi sau de câte ori simt sa fac acest lucru. Bucuria si entuziasmul cu care primeste fiecare jucarioara îmi sunt rasplata deplina a cautarilor mele pentru a alege cea mai potrivita jucarie.

Pentru ca, sa ne întelegem, nu e tocmai usor sa satisfaci gusturile copiilor din ziua de azi în materie de jucarii. Dar daca îi asculti cu atentie, daca le pui întrebarile potrivite, poti afla exact ce vor ei.

Sa fii ajutorul lui Mos Craciun în fiecare an este o misiune serioasa ce trebuie tratata cu maxima atentie. Tocmai de aceea sacul de Craciun al magazinului Babytrend vine cu o oferta variabila si bogata din care toate ajutoarele sub chipuri de parinti sa poata alege fara emotie.

Îmi amintesc de faptul ca aproape toti baieteii daca sunt întrebati ce se vor face când vor fi mari vor raspunde pompier, politist sau salvator. Da, copiii în generozitatea lor si marea lor iubire de oameni îsi doresc meserii prin care sa îi ajute pe ceilalti. Sa îi salveze, cum spun ei.  De aceea va spun ca, alegând unul din produsele din categoria masinute si avioane, sigur nu veti da gres. Orice baietel va fi încântat sa gaseasca sub brad o masina de pompier sau o salvare, o basculanta sau un autobuz. Daca acestea mai sunt si cu telecomanda, cu sunete si lumini, atunci succesul darului este garantat.

masina-pompier-cu-lumina--cu-sunet-si-stropire--dickie-toys_large

Dar un ajutor de Mos Craciun nu trebuie sa fie atent doar la tipul de jucarie pe care îl alege ci si la utilitatea acesteia pentru ca mintea si abilitatile celui mic, aflate în plin proces de învatare, sa fie cu adevarat beneficiarele acelor jucarii. Forme, culori, sus, jos, înauntru, afara, sunt tot atâtea notiuni noi pentru cel mic pe care si le însuseste cel mai bine prin intermediul unor jucarii bebe educative, interactive si special concepute în acest scop.

playskool-testoasa-cu-forme-27078--hasbro_large

În sacul plin al magazinului Babytrend se gasesc si jucariile din lemn, unele din preferintele mele de parinte cu deja 6 ani de experienta. Lemnul este unul din cele mai prietenoase materiale iar culorile vii si stralucitoare fac din aceste jucarii o atractie sigura pentru cel mic. Vopselurile folosite sunt de cea mai buna calitate, nontoxice, respectând normele europene pentru acestea.

camion-din-lemn-cu-figurine-animale--woodyland_large

Ce mi-a mai atras mie atentia la sacul Mosului Babytrend este costul de transport, absolut rezonabil pentru un magazin de jucarii, de doar 9,9 lei. Nu îsi doreste nici un parinte sa umble dupa cadouri în ajun de Craciun asa ca cel mai simplu este sa dati chiar acum fuga si sa scotociti prin sacul plin, sa alegeti ceea ce se potriveste copilului vostru si sa asteptati curierul pe data de 23 decembrie. Sa fiti atenti însa ca nazdravanii sa nu fie primii la usa sa îsi primeasca darurile prea devreme :).

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: