Parfum de tei si de vacanta

Cu adevarat a venit vara. Pentru mine abia cand teii isi imprastie parfumul nebunesc pe aleile orasului inseamna ca vara a prins putere. Prin florile galbene, parfumate, rade soarele vesel anuntand clipe de toropeala, terase si umbrelute, cocktailuri exotice, costume de baie si valuri racoroase.

Parfumul teilor ma invaluie, apasa butoanele acelea care scad ritmul zilelor. Totul in oras miroase a tei: aerul, ploaia, soarele, zambetele copiilor, palariile doamnelor. Unde te intorci numai flori de tei. E o moleseala placuta, o adormire lenta, o invitatie la vacanta.

Pentru ca da, a venit vacanta mare. Ne pregatim de joaca, de nisip, de zburdalnicie si odihna, de lecturi si discutii prelungite la ceas de seara.

Fie ca parfumul florilor de tei sa va aduca aminte de clipele vacantelor mari!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: