Un BMW doar cu piese OEM se ține

Îi mângâi caroseria sclipitoare așa cum mângâi mătasea rochiei preferate. Îmi reflect chipul în oglinda lucioasă a celor cinci portiere îmbrățișând cu privirea imaginea albastră ce mi-o întoarce. Albastră ca cerul, așa cum a visat copilul meu pe când era de-o șchioapă.

-Vreau o mașină albastră mama, să ne plimbăm toți în ea!

Și s-a făcut albastru în viața noastră. Menirea ei e să ne plimbe, să ne bucure, să ne asigure că ne va duce și ne va aduce pe cărări de munte, în țară sau peste hotare, pe unde spiritul nostru călător ne trimite.

BMW . trei litere, trei idei, trei dorințe împlinite: dinamism, frumusețe, siguranță.

Iar ea ne întoarce serviciile cu precizie și gentilețe, ca un ceas german.

Și cum să nu o facă dacă și noi avem grijă de ea? Că e vară sau că e iarnă cauciucurile ei îmbracă delicat jante BMW 18 originale, ușile, ferestrele, bordul, volanul sau motorul sunt inlocuite sau îmbunătățite de câte ori este nevoie doar cu accesorii originale BMWși piese OEM BMW.

Să ai o mașină după care întorc toți capul pe stradă și să nu o echipezi cu piese originale este ca și cum ai avea o femeie frumoasă și ai lăsa-o să se îmbrace de la dughenele din piață. O mașină e ca o femeie iar noi, femeile, știm asta. Pretențiile și nazurile nu sunt doar mofturi ci sunt garanția unui rezultat pe măsură. Cu cât ai mai bine grijă de o femeie cu atât ea va fi mai plăcută și mai iubitoare. La fel și o mașină: ai grijă de ea te poartă unde ai nevoie fără să ceară toată ziua bani bani bani.

Dai un ban dar știi că primești liniște și siguranță.

Știu că acum vă întrebați dacă puteți da bani așa, orișicui. Nicidecum. Eu vorbesc de bani cheltuiți cu cap în magazin specializat. Virtual sau nu, magazinul e garanția calității. Dar putem face și un tur virtual dacă vreți. E clar că cel mai bine e să cumperi piese de BMW de la eXclusiv OEM și nu din altă parte.

Filtru ulei, filtru ule!i strigă din când în când Azuria noastră. Iar noi știm ce avem de făcut.

Filtru aer, filtru aer! strigă Azuria noastră. Iar noi știm ce avem de făcut.

Da, chiar și pentru mine e o joacă de copil să comand toate chițibuțușurile necesare, pentru că la cumpărături online toate femeile secolului nostru se pricep. Doar nu e mare lucru să apeși pe produsul dorit, să adaugi în coș și să faci o plată online. Doar știu numărul cardului și în somn. Dar e absolut necesar să respect indicațiile de la meșter.

Sau, dacă nu vreau să plătesc transport, îi spun direct meșterului să se ocupe el și să comande. De ce? Pentru că dacă aș comanda eu aș plăti transport. Iar eu sunt cam zgârcită deși am o Azurie superbă. Pe când meșterul nu trebuie să mai plătească transport pentru că sigur mai are decomandat pe lângă filtrele mele și alte piese  originale BMW pentru alte mașini din service. Simplu, nu?

Am zis filtrele mele? Am vrut să zic filtrele Azuriei. Ale mele pot fi eventual umbrelele, canile termice, șepcile sau brelocurile din magazin. Doar e lucru știut că o femeie nu se poate opri doar la produsele strict necesare atunci când face cumpărături. Nuuu, noi mereu mai găsim câte ceva absolut necesar și super util. Bine, despre covorașele auto pot spune că ar fi o achiziție chiar necesară având în vedere că la noi se uzează mai ceva ca covorașele de la intrarea într-un mall. Cu doi copii năzdrăvani nici nu e de mirare.

Dar, fie iarnă fie vară Azuria noastră rezistă și ne poartă pe cărări de munte, pe drumuri spre mare, peste hotare sau nu, ori de câte ori gândul nostru i-o cere. Cu gândul și cu vântul împreună facem o echipă bună. Noi și al nostru BMW captivant încă de la prima vedere, fascinant, dinamic și cu aspirații sportive. La fel ca noi.

Articol scris la provocarea eXclusiv OEM – magazin de piese auto exclusiv OEM pentru BMW și Mini. Magazinul se prezintă atât în varianta online cât și offline. Magazinul offline ”nu este un magazin imens, dar e un loc cozy, unde ești așteptat cu un suc rece sau, în funcție de sezon cu cireșe de mai.”

 

  • SuperBlog 2018 – proba 8

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: