Baby – boom ajunge la Braşov

Graviduţe, mămicuţe, tătici, bunici şi pitici, citiţi rândurile de mai jos şi luaţi aminte:

Eu nu  cunosc părinte care să nu aibă o plăcere deosebită de a petrece minute în şir sau chiar ore bune într-un magazin cu lucruşoare pentru copii. Chiar şi bărbaţii, care din fire nu prea au răbdare să meargă la shoping, odată ce devin taţi uită de plictiseală pierduţi prin mulţimea de lucruşoare minuscule de îmbrăcat, de obiecte şi accesorii nou apărute pe piaţă sau la standurile cu jucării.

Cel puţin soţul meu aşa este. Uneori ajung eu să trag de el să ieşim în timp ce el se distrează cu cei mici probând maşinuţe, punând copilul în toate pătuţurile sau oferindu-i toate pluşurile din rafturi.

Nu am ajuns niciodată la un târg mare de tipul Baby Boom Show dar am privit cu invidie imaginile postate de alte mămici.

De aceea vreau să vă anunţ că în perioada 3 – 5 Noiembrie Baby Boom Show ajunge la Braşov.  Organizat în peste 20 de ediţii în capitală evenimentul are deja experienţa relaţionării cu peste 150.000 de copii şi părinţi, cu peste mii de expozanţi şi sute de brand-uri. 

Ce este frumos şi atrăgător la un astfel de eveniment este faptul că pe lângă şedinţele de shoping au loc şi eevenimente conexe – mini-concerte, seminarii, cursuri, tombole, reprize de joacă. Cu alte cuvinte şi copiii se vor distra de minune, şi părinţii se vor documenta pe diverse teme ce ţin de creşterea copiilor.

Desigur, discounturile şi reducerile nu vor lipsi din peisaj, aşa cum se întâmplă la orice eveniment de asemenea amploare.

 

Chicco, Medlife, Vavian Pharma, Cordblood Center, Biogenis, Nestle si Regina Maria au confirmat deja prezenta si isi asteapta vizitatorii cu numeroase reduceri si oferte speciale. Intrarea la eveniment este GRATUITA pentru vizitatori pe tot parcursul celor 3 zile de desfasurare.

BABY BOOM SHOW BRASOV pe scurt:

Program de vizitare:

3 – 4 noiembrie: intre orele 10.00 – 18.00

5 noiembrie:  intre orele 10.00 – 17.00

Locul desfăşurării:

 

BRASOV BUSINESS PARK

Str. Ionescu Crum, nr. 1, Brasov

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.babyboomshow.ro

Daţi năvală, goliţi rafturile, faceţi alegeri potrivite!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

One thought on “Baby – boom ajunge la Braşov

  • October 17, 2017 at 10:35 am
    Permalink

    Sa stii ca si sotul meu se dadea greu dus din magazinele pentru copii. Mi-ai adus aminte de ele, noi suntem gata, luam de la adulti…

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: