Jurnal de eu (III)

Astazi, 10 ianuarie – facem bilanturi, proiecte, socoteli de buget familial, luam decizii pentru anul ce a început. O întrebare ne framânta încercând sa aflam cel mai bun raspuns: sa îl înscriem pe Dante la canto? Va suporta bugetul nostru o cheltuiala în plus? Este oare la vârsta potrivita?  Eu înclin spre Da, sa îl înscriem, sotul spre Nu. Cu argumentele potrivite si cu optimism am decis sa Da. Vom vedea pe parcurs.

O alta întrebare ce ma framânta zilele astea este directia si drumul ce îl voi urma în continuare în ceea ce priveste blogul, monetizarea lui. Caut solutii de câstig din online.

Afara e aceeasi ceata plictisitoare si aceeasi umezeala exasperanta. Macar daca am fi în Londra…

În gradina inimii mele e pustiu azi. Nici vrabiile nu si-au facut aparitia. Florile s-au ascuns lasând locul crengilor uscate ce asteapta soarele sa le înmugureasca.

În casa toarce masina de spalat. E liniste exceptând muzica pe care o ascult din laptop. Copilul e la gradinita. Jucarii peste tot. Am renuntat sa le mai adun de prin toate colturile. Am observat ca, daca le asez frumos în cosurile lor, nu se joaca cu ele, nu îl încânta. Asa ca ma bucur de prezenta lor. Curând va creste si le voi duce dorul. Asta daca nu cumva… dar e deocamdata proiect. Negociere. Gând. Întrebare.

În bucatarie  miroase a cafea , a ceai si a budinca cu brânza. Azi bucataria e birou. Bucatarie a fost ieri :).

Sunt îmbracata … eram sa spun în ceata… cu pantaloni evazati in carouri, mov închis, maiou negru si hanorac negru. Azi nu am gasit culorile prin garderoba mea. sunt prea serioasa.

Ce muzica ascult – Night Wish – Sleeping sun… one of my favorites… Over the hills and far away… si altele asemenea.

Ce citesc – bloguri si iar bloguri. Nu am mai început o carte noua. Desi ma asteapta câteva.

Ce mesteresc – prelucrez un calendar ortodox facându-l mai usor de afisat  si un proiect vazut la Art Atack pentru Dante. Voi vorbi despre ce a iesit zilele urmatoare.  Mai mesteresc si duzina de cuvinte nebune. frumoase..

Ce îmi doresc pentru saptamâna viitoare – zapada. Sau soare. Orice numai ceata sa numai vad. Sa încep citesc cel putin o carte. Sa-mi reiau munca (cea din afara casei).

Ce am facut saptamâna asta – am scris mult, am petrecut, am citit multe bloguri, mi-am pus multe întrebari si am aflat raspunsurile potrivite. În plus am început sa scriu cu diacritice. Fapt pentru care ma felicit. Si-i multumesc. Stie el.

Sunt recunoscatoare fiecarui om care aduce un raspuns în viata mea atunci când eu îl caut. Chiar fara sa o stie.

Îmi doresc sa-mi regasesc energia si entuziasmul. S-au ascuns dintr-o data în ceata.

O poza preferata – Dante în vie. Îmi face dor de vara si de verde.

Dante în vie

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: