Concluziile unei zile

Trei statusuri de Facebook ale aceeleasi zile:

Cât eu îmi beau cafeaua, in picioare, și verific Facebook il, copilul îmi dă de treabă, sa nu cumva sa mă plictisesc. Clipele de relaxare ale mamei se plătesc în muncă 🙂)).
De fazele astea mă temeam când mă gândeam la copil mic. De ce ti-e frica nu scapi.
Bună dimineața vouă!

Daca dimineață povesteam despre isprăvile lui Horia in bucătărie acum vreau sa povestesc despre altceva.
Două ore copilul meu nu a scos un sunet in timpul concertului la care am asistat in aceasta seara. In prima parte a dormit lipit de mine in sistem, s-a trezit spre sfarsitul primei parti dar nu s-a agitat, nu a scancit, doar a ascultat muzica. In pauza a privit sala, dar tot linistit a fost. In a doua parte a ascultat, s-a linistit la san si cam atat.
In sala au mai fost copilasi putin mai mari dar si o fata draga mie cu fetitele ei de doi si de patru ani. Au fost minunate si ele. Sigur, au stat atat cat au avut resurse de rabdare, respectiv prima parte.
Ce vreau sa zic insa este altceva: desi copiii in mediul lor pot fi nazdravani, nelinistiti, ne pot surprinde placut in anumite situatii. Mai ales in cele in care muzica vibreaza si le transmite o energie diferita de cea pe care o percep zi de zi in mediul lor.
Mergeti cu copiii in diversele locuri in care aveti ocazia sa ajungeti! Copiii invata traind diverse situatii si experiente, nu ferindu-i de ele. Este convingerea mea sincera pe care mi-a confirmat-o si Dante de-a lungul timpului.

Toata lumea năucă și tristă azi prin oraș, pe la ghișeee și pe la magazine. De parca nu a mai plouat vreodata si de parca ar fi ceva asa de rau ca ploua. Spunea si taximetristul ca e o zapaceala generala… De multe ori ma intreb cum supravietuiesc cei din tarile in care ploua mult. La noi cred ca ar fi o depresie generala.
Eu insa aleg sa colorez ploaia si sa o fac sa arata frumos. Sper sa va incante si pe voi si sa va schimbe dispozitia in bine in caz ca aveti nevoie :).

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: