Sa SuperBloggerim!

Cu pasi mici, cu nopti albe sau cu zile somnoroase, cu zambete sau cu raceli, iata ca a trecut si februarie, cea mai ciudata luna din calendar. Dar e o luna de trecere, un prag intre iarna si primavara, asa ca isi are si ea rostul ei.

Pentru bloggeri mai are un rost. E acel ragaz de gandit si razgndit, de analizat si fixat obiective. Cam asa am facut si eu. Intai m-am gandit ca nu am martisoare sa dau copilului la scoala. Sa mesterim mi se parea imposibil, sa cumpar nici nu se pune problema. Dar mi-am amintit ca mai am din cele de anul trecut din fetru si am bifat pe lista de obiec tive implinite.

IMG_20160229_115911

Acum mi-am dat seama ca mare parte din timp stau cu bebe in brate sa doarma, cu laptopul langa mine si mintea hai hui. Asa ca, de ce sa nu o adun eu  si sa o pun pe o directie? Atat cat voi putea, cat voi avea inspiratie si cat imi vor fi dragi subiectele propuse.

Asadar si primavara asta vine cu Spring SuperBlog 2016 si provocari de scriere, discutii sper interesante pe grup, oameni noi de cunoscut.

header_2016

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: