Parfumul meu solar

Parfumurile din viata mea. Despre asta ce sa scriu? Pentru mine parfumurile reprezinta o enigma, o fascinatie dar si o regretabila incompatibilitate în mult prea multe cazuri. Nu îmi amintesc de parfumurile copilariei foarte bine decât de cele despre care am scris într-o alta poveste parfumata.

Dar e un parfum cu poveste în viata mea. O poveste ce începe cu a fost odata o zi fericita cu doua mamici la început de drum. Doi copii ce îsi faceau intrarea pe lume. Doua inimi de mama bateau la unison dornice sa afle tot ce se putea afla despre noua lor viata. Zâmbet, rabdare, gingasie, creativitate, tenacitate, copilarie.

Zilele se scurg. Pruncii cresc. Noi odata cu ei. Pasi mici sau grabiti, întelegere, planuri, actiune. Drumuri comune si vise marete. Rascruce de drumuri si despartire. Durere, tristete, naucire. Apoi, dupa o vreme, regasire. Proiecte noi, planuri noi, tot noi. Regasire ca si când timpul n-ar fi  asternut tacerea.

Între toate astea, în clipele când gândul îmi zbura catre ea dar cuvintele nu îl însoteau, un parfum solar îmi amintea de ce a fost odata si îmi dadea speranta ca va continua. Floarea soarelui mi se potriveste iar ea a stiu.

Parfumul  Elizabeth Arden Sunflowers imi da  mereu o energie pozitiva, îmi aduce soarele verii în suflet chiar si în zilele friguroase. Compozitia rafinata are la baza esente seducatoare si exotice  de lemn de santal, pepenele dulce si piersica induc o senzatie placuta de relaxare, completata de note delicate de ceai de trandafir si iasomie (una din florile mele favorite în compozitia unui parfum). 

elizabeth-arden-sunflowers-eau-de-toilette-pentru-femei___6

Acum, când povestea continua, când prietenia a învins iar întelepciunea maturitatii si-a spus cuvântul, parfumul daruit mie ma învaluie de fiecare data cu bucurie renascuta. Asa cum renascute sunt si sentimentele noastre. Odata cu speranta unui noi drum. Ma bucur sa te stiu si îti multumesc!

Alte povesti de viata parfumata se gasesc la locul lor în clubul condeielor parfumate.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: