Final de concurs

Concursul initiat de catre mine având ca tema creatii cu scoici a ajuns la final. Au fost zile pline de creatii si mai ales de surprize. Fiecare lucrare intrata în concurs a fost o surpriza pentru mine. Am primit lucrari de la persoane din afara blogosferei, persoane care si-au dorit sa participe si au rugat prietenele sa le înscrie.

Asa cum am promis, jurizarea lucrarilor se afla tot în mâna voastra, a concurentilor.

În acest weekend astept emailurile voastre, sau comentariile, în care sa desemnati cele trei lucrari care v-au placut cel mai mult. Alegem lucrarile, pentru ca avem si participanti cu mai multe lucrari si de fapt ideea concursului a fost sa votam creatiile nu creatorii :). Cei care voteaza vor fi concurentii participanti, asa cum am specificat in regulamentul concursului. 

Avem 20 de lucrari în concurs asa ca aveti de unde alege. Pentru mine fiecare participant este câstigator pentru ca s-a ales cu un obiect frumos creat de propriile mâini.

Gasiti galeria de lucrari aici.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: