Ardem caloriile cu Decathlon

Iarna e lungă iar restricțiile din ultima vreme ne fac să petrecem tot mai mult timp în casă. Asta nu înseamnă că nu trebuie să avem grijă să ne mișcăm, să avem grijă de sănătatea noastră, mai ales acum, după sărbători. Eu una, recunosc, singurul sport pe care l-am practicat a fost să mă mut de pe o canapea pe alta cu o carte în mână. Iar corpul meu se resimte. La fel și psihicul. Pentru că un psihic bun se întreține și cu ajutorul sportului, a mișcării.

Decathlon ne vine în ajutor cu o gamă largă de produse care să faciliteze fitness-ul acasă.

Dacă dispuneți de un spațiu mai generos în casă, atunci oferta de produse de sport vine cu o mulțime de accesorii specifice.

Eu vă recomand o bancă bodybuilding cu grad de înclinare care ajută la efectuarea a o mulțime de exerciții pentru dezvoltarea musculaturii spatelui, abdomenului, brațelor și picioarelor.

La fel de bun este și un stepper cu mânere și ecran de monitorizare, ce ajută la exerciții de tonifiere a mușchilor din zona inferioară precum și pentru efectuarea de exerciții cardio.

Atunci când mergeam la sală foarte mult îmi plăcea să lucrez cu ajutorul băncii înclinabile. Pentru spațiul din apartament Decathlon vine cu o bancă inclinabila pliabilă, care după ce este utilizată poate fi ușor depozitată. Se pliază în mai puțin de 30 de secunde și ocupă doar 20 cm în înălțime odată pliată.

Dacă totuși vă doriți ceva mai simplu, mai ușor de depozitat, gama de gantere este destul de generoasă. Cred că oricine a mers la sală cunoaște beneficiile lucrului cu ganterele, cât sunt ele de benefice pentru tonifiere.

Dacă nu sunteți obișnuiți cu greutățile, ganterele de 1 kg sunt ideale.

Totuși e bine să avem și gantere de 5 kg, pentru că totuși scopul nostru e să ne depășim limitele.

Greutățile reglabile pentru glezne sunt și ele foarte apreciate, mereu le-am ales să lucrez cu ele. Sunt ușor de manevrat iar beneficiile lucrului cu ele sunt maxime.

Un echipament potrivit vine și el în ajutor atunci când facem sport. De obicei e din materiale specifice, care ajută corpul să respire dat totodată absoarbe transpirația.

O bluză din bumbac este ideală pentru exercițiile acasă.

Spor la sport!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: