Oja nude si pudra de la Malika

La întâlnirea din martie GBS 2 am făcut cunoștință cu brandul Malika prin intermediul a două produse: pudra iluminatoare și oja nude perlat.

In ceea ce privește oja favorita mea rămâne cea de nuanță roșie și derivatele ei atunci când am unghiile lungi și cea nude atunci când am unghiile de lungime medie sau chiar scurte.

Având copil mic de cele mai multe ori am unghiile tăiate scurt pentru că le am foarte tari și devin periculoase în contact cu pielea sensibilă a copilului.

De aceea m-am bucurat când am văzut că am primit la GBS2 o ojă nude.

Oja Nude Perlat Malika

Dar aceasta nu este doar o simplă ojă. Este o ojă creată special pentru întâlnirea noastră de bloggerițe din Brăila și Galați,  este un nude perlat. Se aplică ușor pe unghii dar e destul de vâscoasă și se usucă mai greu. Trebuie aplicat obligatoriu două straturi pentru a se întinde uniform. Cât despre rezistență… la mine întotdeauna depinde de câte vase spăl :))).

 

Oja nude Malika

Pudra iluminatoare Malika

Nu prea am folosit eu pudre la viața mea dar de cand am mai invățat din secretele machiajului am înțeles că pudra este foarte importantă pentru un machiaj reușit.

Această pudră iluminatoare are exact rolul de a desăvârși machiajul, de a da strălucire în anumite părți ale feței, de a sublinia anumite trăsături.

Este o pulbere liberă, fină, de aceea trebuie mare grijă atunci când este utilizată pentru a nu se împrăștia peste tot. Se aplică în cantitate foarte mică acolo unde este nevoie. Mie mi-a plăcut foarte mult cum am ieșit în poze după ce am folosit această pudră.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: