Apa ionizata Kangen

 

  • – Cu ce va servesc doamnă?
  • – O cafea, va rog!
  • Terasa este frumoasa, eleganta, cu multa verdeata, o mica fantana in mijlocul terasei susura incet, cat sa intretina atmosfera de relaxare si de ..inspiratie. Da, de inspiratie, pentru ca tocmai mi-a venit ideea unui noi povesti de scris si am citit eu undeva ca ionii negativi din apa sunt buni stimulatori ai energiei creative. Atunci am inteles eu de ce imi vine inspiratia de multe ori atunci cand fac baie, cand ma plimb pe faleza, chiar si cand spal vase sau mai ales cand ploua.
  • – Cafeaua dumneavoastra!
  • Multumesc si ma uit dupa… paharul de apa. Mi s-a facut sete tot gandindu-ma la apa si in plus stiu ca e bine sa bei apa atunci cand savurezi o cafea.  Dar imi amintesc ca suntem in Romania si nu in Franța, iar aici la noi nu exista acest obicei. Am facut odata imprudenta sa cer apa de la robinet langa cafea si de atunci nu am mai avut curaj: avea un gust oribil apa aceea. Uite asa trebuie sa mai dau inca cinci lei si pe banala apă…
  • Ei, daca ar fi aflat si cei de la restaurant despre apa ionizată Kangen…

Apa, acest lichid vital de care avem atata nevoie in orice moment al zilei, poate fi o sursa de sanatate sau, dimpotriva, o sursa de necazuri daca nu avem o sursa sigura din care sa o consumam.

Cu siguranta ati auzit si voi despre apa ionizata, despre apa alcalina. La fel ca voi am auzit si eu dar nu stiam prea multe despre ea si nici nu ma documentasem in acest sens. Intamplarea a facut sa intru in legatura cu un om care este foarte preocupat de acest aspect, al sigurantei apei, asa ca am aflat despre apa Kangen. Kangen provine din japoneza si inseamna „Intoarcerea La Origini„. Prin consumul Apei Kangen – Alcalina Ionizata (sau Kangen Water®) se doreste reintoarcerea la un stil de viata natural si sanatos – un aspect de care ne preocupam tot mai mult in ultima vreme cu totii.

Un aspect foarte important in starea de sanatate il reprezinta mediul pe care il mentinem in corpul nostru. Auzim de multe ori despre acel Ph si ne amintim ca am invatat noi ceva despre asta la chimie. Iar noi suntem pana la urma chimie. Nu va povestesc eu prea multe dar va arat un grafic foarte sugestiv:

Un alt proccesc chimic despre care auzim de multe ori in legatura cu corpul nostru este oxidarea. Multe din produsele cosmetice sau suplimentele alimentare promoveaza acest aspect: combaterea oxidarii in corpul nostru.  Sa vedem cum functioneaza mai exact acest proces:

Reactii de oxidare au loc tot timpul in corpul nostru. Ele sunt o functie necesara a sistemului imunitar, care foloseste reactia de oxidare ca sa fure electroni de la bacterii si alti invadatori pentru a opri dezvoltarea unei infectii in interiorul organismului. Reactia opusa oxidarii (reducerea) apare cand bacteria a fost descompusa. Antioxidantii sunt trimisi inauntru ca sa doneze electroni si sa opreasca reactia distructiva in lant. Daca nu aveti destui antioxidanti sub forma de vitamine, minerale si enzime, oxidarea continua distrugand tesuturile sanatoase. Distrugerea tesutului sanatos este cauzata de radicalii liberi. Majoritatea oamenilor stiu ca antioxidantii opresc sau reduc daunele create de radicalii liberi.

Oxidarea datorata radicalilor liberi are legatura cu imbatranirea prematura, presiunea arteriala, diabetul, artrita, cancerul, si cu multe alte afectiuni. Nu este de mirare ca populatia cheltuieste milioane de dolari in fiecare an pentru vitamine cu antioxidanti!

Dar cat de bine si de simplu ar fi daca am face acest lucru si cu ajutorul banalului pahar de apa.

Dar sa vedem ce inseamna apa microstructurata Kangen:

In apa obisnuita, de la robinet sau imbuteliata, moleculele se grupeaza in clusteri (sau altfel spus ciorchini) formati din 15-20 de molecule. Acesti clusteri, avand dimensiuni mari, sunt foarte putin mobili, prin urmare nu pot ajunge sa hidrateze si cele mai indepartate tesuturi ale corpului. In apa alcalina ionizata Kangen® , datorita procesului de ionizare electrolitica, apa este organizata in micro-clusteri, care sunt formati doar din 5-6 molecule de apa. Acesti ciorchini, avand dimensiuni foarte mici, ajung rapid, intrun timp foarte scurt, in cele mai indepartate tesuturi, pe care le hidrateaza instantaneu. Apa alcalina ionizata Kangen® hidrateaza organismul de 6 ori mai eficient decat apa obisnuita.

Dar cum putem obtine o astfel de apa si cum ne putem bucura de beneficiile ei? Desigur cu ajutorul unor aparate care o produc. Este vorba despre aparate ce folosesc tehnologie japoneza care, cu ajutorul unor filtre speciale, furnizeaza aceasta apa miraculoasa.

Toate informatiile de mai sus precum si multe altele puteti gasi pe site-ul Bea Apa Kangen. Sunt multe informatii despre legatura dintre consumul de apa si bolile cu care se confrunta o mare parte din oameni, informatii despre aparatele disponibile si multe altele.  Fiind mamă de doi copii sunt foarte preocupată de apa pe care o bem si de siguranta acesteia.

Un filmulet care mie mi-a deschis ochii asupra unor aspecte atat de neglijate de catre noi in ceea ce priveste apa vă explică mai multe despre cum functioneaza apa ionizata Kangen:

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: