Tricourile printate la comanda – un mod de a transmite un mesaj

De ce port tricouri personalizate sau cu mesaj

“Living my best life” este mesajul pe care l-am purtat anul acesta de Paște imprimat pe tricoul cu care m-am îmbrăcat. Am ales special acel tricou pentru acest mesaj. De ce? Pentru că eu cred foarte mult în puterea cuvintelor. Cred că ceea ce simțim și gândim este întărit de către cuvintele pe care le rostim, le scriem sau…le purtăm. De aceea sunt și foarte atentă la cuvintele rostite, scrise, purtate.

 

Am simțit nevoia să transmit și altor oameni acest mesaj. Nu a fost o intenție de a mă lăuda cu viața mea extraordinară. Nicidecum. Nici o viață nu e perfectă. Dar sunt tot mai mult conștientă, în ultima vreme, că viața pe care o trăim acum e cea mai bună pe care o putem avea și îmi doresc tare mult să ajungă acest mesaj la cât mai mulți oameni. Îmi doresc să îi fac și pe alții să se uite mai bine către viața lor, către ceea ce au acum și aici, nu către ”cum ar fi dacă”, într-un viitor incert și nesigur.

Îmi place să ies în evidență prin ceea ce port, să am haine care să mă reprezinte pe mine, care să vorbească despre mine. De aceea mi-am făcut și un tricou pe care am avut imprimat logo-ul blogului meu, tricou pe care l-am purtat la multe evenimente, chiar și în America. Am deschis astfel calea spre comunicare, determinându-i pe oameni să mă întrebe despre site-ul meu, să fie dornici să afle mai multe despre mine și ceea ce transmit lumii prin intermediul cuvintelor. O lume întreagă în cuvinte este motto-ul site-ului meu. La fel poate fi pentru oricine poartă un tricou care are imprimat un mesaj. Pentru că, prin acele câteva cuvinte, el vorbește lumii despre el.

Cum si de unde poti avea un tricou personalizat

Poate și tu ai în minte anumite imagini, anumite cuvinte care te caracterizează, care îți plac, pe care vrei să le transmiți și altora. Tricourile printate personalizate sunt cea mai facilă cale de a face asta.

Având în vedere noile tehnologii de printare pe textile, acum a devenit posibil să punem în practică orice idee avem. Fie că vrem să marcăm o aniversare, sau poate vrem să purtăm un tricou cu un anumit semn zodiacal, fie că vrei să imprimi poza familiei tale la un eveniment special, acum o poți face foarte ușor prin intermediul unui tricou printat.

Tare drăguțe mi se par și printurile pentru bebeluși. De cele mai multe ori sunt haioase și îi fac pe oameni să zâmbească, ceea ce este și de dorit de la o hăinuță pentru copii.

Adolescenților le place în mod special să se exprime prin mesajele printate pe tricouri, așa că Făbricuța de Tricouri Personalizate UK vine în întâmpinarea lor, oferindu-le posibilitatea să dea frâu imaginației și să își facă propriile tricouri printate la comandă.

Iată care este mesajul magazinului online:
Fabricuta de Tricouri Personalizate UK printează orice model, design, poza, text, mesaj pe tricouri 100% de bumbac cu livrare in toata Anglia, dar și în tarile europene.”
Procesul prin care tricoul printat ajunge la client este următorul:
 • se primește comanda prin intermediul site-ului online
 • se alege culoarea tricoului (alb sau negru – pentru adulți, albe pentru copii și body albe bebeluși)
 • se execută design-ul personalizat
 • se execută tricoul
 • se trimite prin poștă în zilele de luni până joi
 • plata se face online
 • se emite factură fiscală electronică.

Pot fi executate de asemenea tricouri pentru companii sau diverse evenimente corporate, cu reduceri substanțiale în funcție de cantitate.

Idei de folosire a tricourilor printate

Eu văd aceste tricouri foarte potrivite și pentru a fi oferite cadou în situații din cele mai diverse:

 • cadou de aniversare atât pentru un adolescent cât și pentru un adult
 • cadou de nuntă pentru tinerii căsătoriți, fie cu mesaje haioase, fie cu poza cea mai reușită de la nuntă
 • cadou pentru un nou coleg de muncă mai timid, cu un mesaj de încurajare sau de bun venit
 • cadou pentru mame sau tați din partea copiilor, cu mesaje de apreciere
 • cadou de Crăciun cu posibilități nelimitate de mesaje și printuri
 • bunicii se vor bucura de asemenea să primească de la nepoți un tricou drăguț care să le amintească mereu de cei mici.

Desigur, posibilitățile sunt nelimitate și sunt sigură că imaginația vă este destul de bogată pentru a vă concepe tricourile cu mesajele cele mai potrivite.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: