Promovare online

Perioada sarbatorilor este una dintre cele mai prolifice nu doar pentru vanzatorii de alimente, de cadouri sau alte nimicuri care ne fac viata mai frumoasa ci si pentru promovarea online. O multime de magazine online vin acum cu oferte care mai de care mai atractive, cu dicounturi consistente, cu produse noi menite a-si face intrarea pe piata.

Eu personal am aflat in aceasta perioada despre o multime de magazine noi datorita acestei strategii. SEO nu trebuie sa fie o notiune necunoscuta pentru cineva care vrea sa aiba o afacere de succes in aceasta ramura a comertului, aceea a comertului electronic. Batalia pentru prima pagina in cautarile Google este extrem de dura si se da folosind arme precum seriozitate, promptitudine, corectitudine. Orice magazin online isi doreste sa atraga cat mai multi clienti pentru ca aceasta ii asigura si durata de viata si succesul.

Nu doar magazinele online folosesc strategii de promovare SEO ci si siteurile. Un site de succes inseamna folosirea unor strategii SEO de succes.

Dar pentru asta e nevoie si de ajutor. Sa incepi o afacere online de unul singur si sa cresti fara ajutor e o utopie. Ajutorul de specialitate, apelarea la acei oameni care stiu bine ce fac si care iti pot asigura succesul este una din cele mai bne strategii.

Pentru a putea avea succes in online e nevoie sa afli detalii despre competitorii de pe piata, sa dezvolti anumite strategii de marketing, diferite de cele din piata reala.

Orice magazin online isi doreste o rata de conversie cat mai buna, asa cum orice blogger isi doreste sa transforme vizitatorii in cititori fideli. Iar un client fidel poate aduce dupa alti cinci clienti fideli si multumiti. Este un principiu de baza al comertului.

Ca si site e foarte important sa ai un continut relevant, un continut de interes pentru cei carora te adresezi.

Un specialist in SEO nu iti va spune doar ca garanteaza prima pagina google ci va face mai mult decat atat. Flayere personalizate, banner stradal, distribuirea continutului – reprezinta tot atatea strategii de promovare extrem de importante intr-o lume in continua miscare si schimbare.

seo

Vizibilitatea este una din cerintele de baza ale promovarii online iar o firma specializata te poate ajuta de la primii pasi, aceea de creare a siteului, si pana la cele mai complicate ite ale promovarii in aceasta vasta retea de legaturi numita internet.

Oricine isi doreste sa ajunga cunoscut dincolo de comunitatea din care face parte, isi doreste ca produsele si serviciile pe care le ofera sa ajunge peste hotare, isi doreste ca atunci cand cineva cauta ceea ce el ofera google sa ofere numele sau printre primele afisari in aceste cautari.

Pentru o afacere de succes pretul de 300 de lei pe luna reprezinta o investitie ce poate aduce inapoi sume cu mult peste aceasta. Cateva din magazinele online pe care le cunosc s-au ridicat foarte mult in ultimul timp datorita implementarii strategiilor SEO cu ajutorul acestor specialisti iar asta inseamna castig atat pentru vanzatori cat si pentru cumparatori. Iar economia de piata se bazeaza exact pe aceasta reciprocitate intre cei doi parteneri de joc.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: