Service aer conditionat

 Stau si ma întreb câteodata daca în anii trecuti, cei din timpul scolii, liceului sau studentiei, vacantele de vara erau la fel de fierbinti ca cele din ultimii ani. Ma gândeam astazi ca eu nu îmi amintesc ca noi sau parintii nostri sa fi umblat cu sticlele de apa dupa noi, ca în timpul examenelor sa avem la dispozitie macar un pahar pentru a ne putea hidrata.

Oare cum rezistam? Nici de sete nu îmi amintesc sa fi fost chinuiti. Oare nu era caldura la fel de mare ca azi sau nu era obiceiul de a bea apa la fel cum este astazi? Eu una stiu ca mereu am fost ca o ratusca si nu ma asezam nici la masa fara sa cer mai întâi apa.

Si totusi astazi nici nu concep sa ies din casa fara sa am o sticla de apa asupra mea. Asa cum, cu greu  concepem sa intram într-un magazin alimentar care sa nu aiba aer conditionat.

Parca nu ni se mai pare iginenic sa ne izbeasca un val de caldura si un amestec de mirosuri din interiorul unui astfel de magazin. Desi cu ani în urma nici nu cred ca ne puneam astfel de probleme. O sticla de apa rece era de ajuns sa racoreasca asfaltul din fata magazinului, sucurile erau tinute în cuve mari pline de gheata si cam asta era tot.

Astazi nici locuintele nu prea le mai concepem fara pretioasele si cautatele aparate. Atunci când ne-am cautat locuinta în care stam acum am fost foarte atenti si la acest aspect. Am fost mai mult decât încântati sa vedem ca avem nu unul ci doua aparate. Chiar daca pâna acum nu a fost nevoie sa le folosim, ba chiar îmi faceam griji ca atunci când va da caldura cea mare peste noi sa nu ne trezim ca nici macar nu functioneaza. Dar grijile s-au risipit când am aflat ca exista service aer conditionat ce asigura revizie, curatare filtre, verificarea circuitelor si câte altele or mai fi necesare pentru buna lor functionare. Toate acestea chiar la un pret rezonabil.

promotie

Aflând toate aceste detalii de pe site ma simt mult mai informata si pregatita sa fac fata unor nedorite situatii. Desi informatiile referitoare la service se refera la aparatele de aer conditionat Bucuresti, pe site se gasesc multe alte produse.

Azi am auzit ca vor veni si zilele caniculare în curând asa ca eu zic ca e bine sa fim pregatiti.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: