Final de concurs Magia Pietrelor

Dragi participante, iata-ne la finalul concursului pe care cu mare emotie l-am initiat la inceputul lunii. Printre decoratiuni de Craciun, printre pregatiri si bilanturi, o mana de oameni si-au gasit timp si energie sa raspunda provocarii de a crea o lucrare avand ca punct de pornire pietrele.

Am adunat 14 lucrari in galeria noastra pe care va invit sa le admirati.

pietre pictate

Impreuna cu sponsorii concursului, Irina si Violeta, am deliberat si am decis in final castigatorii.

Pe primele trei locuri se afla:

Locul I – KaBea

 Locul II – Silving

Locul III – Adina Scantei

In functie de locul ocupat, am sa va rog sa va alegeti cate un tablou. Locul I alege din cele trei, locul II din cele doua ramase si locul III pe cel de-al treilea.

Pentru ca m-au impresionat foarte mult inca doua participante in concurs, am decis sa acord cate o mentiune pentru Maria Parapuf si Elena Bratu. Premiile vor consta in figurine din ipsos mesterite de Irina si cate o surpriza din partea mea.

Eu multumesc din suflet fiecarei participante, fiecare lucrare are in ea cate ceva special, reflecta o bucatica de suflet si daruire a celei ce a creat-o.

Mai sper ca toti participantii sa nu se opreasca aici, sa mai incerce sa imblanzeasca piatra si cu alte ocazii, sa se joace cu ea in cele mai neasteptate moduri si sa simta ca a petrecut un timp relaxant si cu folos facand asta.

Va astept cu drag si la urmatorul concurs!

Sarbatori cu bine sa aveti si bucuria sa va insoteasca impreuna cu cei dragi voua!

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: