Cadouri de Crăciun de la Decathlon

Când ne gândim la cadouri de Crăciun ne gândim la gamă variată de produse.

Pentru unii oameni e minunat să primească decorațiuni de sezon. Pentru alții știi sigur că nu dai greș dacă le oferi o carte. Despre bijuterii și parfumuri nu mai vorbim.

Ei bine, în ultima vreme însă gusturile și preferințele oamenilor s-au mai schimbat. Chiar și ale mele. Cine ar fi crezut despre mine că o să ajung să mă duc la #DecathlonRomânia cel puțin o dată pe săptămână și să plec de acolo ba cu o pereche de gantere, ba cu un covor de gimnastică, ba cu o bandă elastică? Nici eu nu aș fi crezut așa ceva despre mine.

Dar iată că am ajuns să îmi fac cadou astfel de lucruri. Ba chiar soțul mi-a și spus zilele astea: #ȘtiuCeVreiDeCrăciun.

M-am uitat cam ciudat la el, dar l-am întrebat totuși la ce se gândește.

La greutăți încheieturi și glezne, mi-a zis, cu cel mai firesc aer posibil.

Altă dată aș fi crezut că râde de mine, dar acum îi cam dau dreptate. Cu siguranță m-a văzut la orele mele de sport online cum stau ca barza într-un picior și s-a gândit că mi-ar sta bine și cu ceva atârnat de glezne, să fie exercițiile mai complicate.

Cam așa:

Dacă mă gândesc bine mi-ar plăcea să găsesc sub brad și o pereche de colanți de ski călduroși. Parcă am început să redescopăr bucuria plimbărilor pe afară, în vremea rece, mai ales de când ne-am mutat la munte. Accept faptul că e iarnă, accept faptul că frigul e normal. Decât să tremur, mai bine îmi găsesc haine potrivite.

Pentru că nu mă gândesc doar la mine, neapărat o pereche de mănuși tactile ar fi ideale, ba chiar necesare, pentru copilul cel mare care, indiferent de vreme, nu se desparte de bicicletă. Fie soare, fie ploaie, el pleacă și vine doar cu bicicleta. Decât să îi opresc avântul sportiv mai bine îi găsesc echipament potrivit pentru vremea rece.

Mereu m-am întrebat cum reușesc sportivii să nu înghețe de frig iarna, mai ales că nu păreau să fie la fel de înfofoliți ca mine. Nu păreau să aibă trei bluze, două pulovere, eșarfă și geacă imensă pe ei. De curând am aflat și eu secretul: hanoracele polar înlocuiesc toate straturile alea de haine ale mele. Cu un polar rezolvi totul: e ușor, călduros, pufos. Câte un polar e ideal pentru fiecare membru al familiei.

 

Încălțările călduroase de iarnă sunt un must have, mai ales când locuiești într-o zonă de munte sau dacă vrei să faci drumeții pe munte, prin zăpadă sau ploaie. Cizmele călduroase impermeabile le-aș alege oricând pentru a mă simți confortabil în intemperiile iernii.

 

Cine zice că iarnă nu este frumoasă? Cine zice că iarna nu este potrivită pentru a face mișcare, pentru a ne bucura de frumusețea naturii? Ba chiar iarna are un farmec aparte. Eu abia aștept să văd brazii încărcați cu zăpadă, peisajele superbe de pe munte sau să fac un om de zăpadă cu copiii.

Dar pentru a face toate astea avem nevoie de echipament potrivit pentru ca totul să fie o experiență plăcută.

De aceea spun cu mare încredere: #OferăUnCadouSportiv ! Cu siguranță nu vei greși.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

One thought on “Cadouri de Crăciun de la Decathlon

  • November 24, 2021 at 5:19 pm
    Permalink

    Rezonez în proporție de 100% cu toate sugestiile tale din acest articol. Și eu le fac vizite destul de des, atât fizic, cât și online și mai mereu mi se ”lipește” câte ceva de mână. Dar, spre bucuria mea, tot ce am luat de la ei a fost de calitate, motiv pentru care revin și îi recomand cu încredere. 🙂

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: