Pana cand ma voi vindeca de tine de Corina Ozon

Vindecarea, unul din procesele obligatorii din viata noastra pentru a putea merge mai departe, pe un alt drum, sau poate pe acelasi, in functie de alegeri. Vindecarea de dragoste, vindecarea de suferinta dragostei neimplinite, e poate unul din cele mai grele procese prin care trecem in viata. Pentru ca nu cred sa fie om care sa nu fi trecut prin aceste etape de maturizare si autocunoastere: parasirea, abandonul, incheierea unei relatii.

Cartea “Pana cand ma voi vindeca de tine” este un fel de radiografie a acestui proces, vazut din perspectiva catorva tipologii de femei. Nu e o carte care “vorbeste din carti”, e o carte care vorbeste din viata.

pana-cand-ma-voi-vindeca-de-tine

Gasim in carte femeia puternica, independenta care se lasa atrasa de dragoste si totusi e invinsa de ea.

Gasim femeia casnica, dornica de o aventura, sau poate plictisita de viata pe care o duce, deschisa pentru o noua iubire. Desi neimplinita, iubirea ramane ca un episod frumos. Doar parasirea, abandonul, sunt urate si cer efortul vindecarii.

Gasim femeia constienta ca numai are mult de trait si, din iubire pentru cel ce ii este alaturi, vrea sa se asigure de continuitatea sigurantei lui.

Femeia libera, deschisa oricaror experiente, femeia ce se crede puternica si capabila de aventuri dar care transforma aventura in sentiment puternic, de atasament, apoi de dragoste.

Iubiri online, legate cu firele nevazute ale virtualului, dar furnizoare ai acelorasi fluturi in stomac ca si apusele scrisori.

Va recunoasteti? Ne recunoastem? Da, asa suntem noi, femeile, cu sufletul in palma, gata oricand sa-l daruim, sperand ca nu va fi strivit de primul zambet al barbatului ce ni s-a aratat potrivit.

Desi pare scrisa dintr-o suflare, cartea dezvaluie o fina cunoastere a sufletului feminin, a vietii cotidiene, a conjuncturilor in care personajele isi traiesc dramele. Autoarea nu pierde timpul cu detalii inutile, ci merge exact in miezul sentimentului, al trairii, lasand finalurile deschise pentru speranta si, asa cum spune titlul, vindecare.

Cine este Corina Ozon? Dupa cum singura se descrie este “colecționar de povești, hacker de minți și sentimente, furnizor de stări”. Stari pe care ni le serveste fara menajamente, fara mila chiar, line sau cu asperitati,

Iar cartile ei vorbesc si despre ea insasi, cum marturiseste intr-un interviuFiecare carte pe care am scris-o reprezintă un eu al meu neexplorat înainte, cu fiecare m-am maturizat mai mult şi fiecare mi-a deschis alte uşi. Încă se vor mai deschide. Pana la urma asa se intampla si cu cititorii, se regasesc in personajele cartii, cate o farama in fiecare.

Daca totusi cuvintele mele nu v-au motivat destul sa va adanciti in lectura cartii, cu siguranta o va face trailerul creat special pentru promovare.  Corina Ozon este un om care nu lasa nimic la voia intamplarii, nici macar campania de promovare :).

Cartea poate fi achizitionata de la editura Herg Benet sau din alte librarii online. Daca sunteti blogger si vreti sa o cititi si sa povestiti despre ea, cartea este calatoare (impreuna cu trilogia Amantii) si o puteti primi lasand un comentariu la aceasta postare. Eu am primit-o la randul meu de la Claudia. Lectura placuta va doresc!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

9 thoughts on “Pana cand ma voi vindeca de tine de Corina Ozon

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: