Cadourile personalizate – genul de cadouri cu care nu dai niciodata greș

Pentru unii oameni a face un cadou este ceva natural, ușor, firesc. Sunt oameni care pur și simplu debordează de idei atunci când vine câte un eveniment, gen aniversare, Crăciun, zi de nume, sfârșit de școală, revedere sau rămas bun.

Fie s-au documentat și s-au educat în acest sens, fie cunosc foarte bine persoana căreia urmează să îi facă un cadou, fie pur și simplu au imaginație din belșug combinată cu o informare temeinică.

Eu fac parte însă din persoanele care niciodată nu au încredere în cadoul pe care îl pregătesc. De fiecare dată am senzație că, fie am dăruit prea puțin, fie nu îi va fi pe plac celei ce va primi, fie nu e potrivit, fie nu va fi bine primit. Indiferent dacă am cumpărat sau am lucrat chiar eu cadoul, de fiecare dată am emoții teribile când dăruiesc ceva. Nu contează că toate cadourile pe care le-am dăruit au fost bine primite, chiar cu entuziasm, nu contează că o vorbă din popor spune că până la urmă ”gestul e important”, eu tot nu sunt sigură că am făcut cea mai bună alegere. Deși știu că am de dăruit ceva cu săptămâni bune înainte, din cauza ezitărilor mele, aproape de fiecare dată rezolv situația pe ultima sută de metri, în ultimele ore.

De curând însă am aflat că cel mai potrivit este să oferi cadouri personalizate. Un cadou personalizat denotă că cunoști persoana respectivă, că te-ai gândit cu atenție la ea și la fiecare detaliu, poate fi un simbol al relației pe care o aveți, poate fi un simbol al sărbătorii sau evenimentului pe care îl marchează acel cadou.

Fie că este vorba despre o cană cu imaginea dorita pe ea, fie că este vorba despre o ramă personalizată sau  de gadgeturi, 3gifts.ro oferă o gamă atât de variată de produse, încât este imposibil să nu găsești ceva potrivit.

Pe mine mă fascinează cel mai mult cadourile haioase. Pare că creatorii acestor produse au dat frâu liber imaginației și pur și simplu nu cred că ai cum să dai greș cu un cadou care îl va face pe cel ce îl va primi să râdă.

Cat despre cadourile de tip gadget sunt oricând bine venite în ziua de azi. Las scris aici pentru cine vrea să îmi facă un astfel de cadou: cel mai bine mi s-ar potrivi un aparat de masaj cervical. Dar oare cui nu i s-ar potrivi?

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: