Lalele albe

Fiecare floare poarta in ea istorie, mister, parfum si semnificatie. Oamenii au simtit nevoia sa lege de culoarea unei flori insemnatatea unui sentiment, luand nastere astfel complicatul limbaj al florilor.

Laleaua alba este una dintre cele mai fascinante flori ale primaverii. Se distinge prin tinuta maiestoasa, asemenea distinctiei pe care o semnifica.

Se spune ca reprezinta dragostea perfecta, deminitatea si respectul.

Pot reprezenta si intelegerea din cuplu, siguranta relatiei.

Am aflat toate acestea dupa ce am fost incantata de frumusetea catorva fire de lalele albe pe care m-am oprit sa le admir alaturi de Dante intr-un colt de gradina. Cu ochii deschisi mari putem vedea multe frumuseti chiar si langa noi, printre blocuri.

Le-am cules cu privirea si le-am daruit virtual unei prietene care iubeste aceste flori speciale. Pentru tine, Adriana, cu drag.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.