Iubiti sondajele?

Dragii mei, va mai amintiti de acea materie studiata in liceu sau in facultate numita Statistica? Va mai amintiti cum functioneaza statistica? Da, v-ati amintit perfect. Statistica functioneaza pe baza probabilitatilor, pe baza esantioanelor reprezentative, pe baza unui anumit numar de oameni ce contribuie la intregirea unui ansamblu in legatura cu un anume subiect de studiu dat.

Dar elementul care sta la baza statisticii il reprezinta Sondajul de Opinie. Pe baza acestui sondaj cei ce sunt interesati de un anumit domeniu, de un anumit subiect, cei ce vor sa extinda o piata de desfacere a unui produs, sau care vor sa imbunatateasca performantele tehnice ale anumitor produse determina ceea ce trebuie schimbat.

Daca pana de curand statistica presupunea un numar de oameni care ieseau pe strada si se intalneau cu alti zeci de oameni pentru a afla raspunsurile dorite, astazi lucrurile au devenit mult mai simple. Cu cateva clickuri subiectii completeaza chestionarele pe care, cei interesati, le analizeaza, centralizeaza si apoi emit concluziile.

Dar daca va spun ca puteti deveni subiecti in cadrul acestor sondaje, ca puteti aloca cateva minute din timpul petrecut navigand online si ca, in schimbul acestor minute, puteti fi castigatori  m-ati crede?

Daca nu ma credeti pe mine atunci va fac cunostinta cu Compania MEDNET Marketing Research Centercare a creat un Panel Online  cu ajutorul caruia :

– veti face parte dintr-o comunitate online prin care veti informati cu privire la studiile de piata actuale;

– va puteti exprima opinia despre produse si servicii de pe piata romaneasca contribuind la imbunatatirea acestora;

– veti avea sansa ca, la fiecare chestionat online completat, sa castigati premii – bani sau produse- deoarece fiecare studiu va fi insotita de o tombola cu premii.

Nu e asa ca suna atractiv dar si foarte interesant avand in vedere informatiile la care veti avea acces in urma cunoasterii acestor date statistice, putand cunoaste in profunzime chiar societatea actuala in care traim?

Campania de inscriere in acest Panel online vine cu prima oferta de premii . Puteti castiga un aparat foto digital Fujifilm sau unul dintre cele 10  USBuri Flash Driver de 4 GB. Eu ma grabesc sa ma inscriu deja in primul rand pentru ca datele statistice mi se par fascinante dar si pentru ca imi doresc un aparat foto digital.

banner-campanie-mednet

Daca doriti sa stiti mai multe despe aceasta campanie si va doriti sa fiti parte activa din timpurile in care traim, contribuind dupa puterile voastre la imbunatatirea produselor si serviciilor la care avem acces, va invit sa accesati formularul de inscriere si sa vizitati pagina de Face Book a companiei.

Haideti ca impreuna sa schimbam ceva!

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: