Din on(line) în off(line)

În ultima vreme în comunitatea Psi s-a instalat un aer de joaca si voie buna care place din ce în ce mai mult. Marturisesc ca mie mi-a luat mai multa vreme pâna sa ma implic în discutii, sa îmi spun punctul de vedere, sa fiu parte din grup cu adevarat. Dar odata ce am început lucrurile se leaga frumos si cu bucurie.

De aceea va invit sa visati împreuna cu mine  la o întâlnire pe plaiuri Râsnovene, pe drumuri de munte, într-o locatie speciala unde natura, lemnul, nobilele animale si voia buna sa se întâlneasca pentru a construi amintiri.

O vacanta creativa, o vacanta altfel, o vacanta în care sa ne cunoastem si sa ne dam mâna, sa ne îmbratisam si în alt mod  decât prin cuvinte  va deveni o vacanta de neuitat.

Eu cred, ca, dupa atâtia ani în care oamenii au scris din spatele ecranelor si tastelor, a venit vremea întâlnirilor adevarate, a contactului uman, a privitului în ochi si a captarii zâmbetului real, nu doar a celui din emoticoane. 

Este început de an si cu totii ne gândim, poate, la a ne stabili niste repere pentru anotimpurile ce vin. Haideti sa ne mobilizam cu totii si sa visam la împlinirea unui vis. Este timp pâna la vara. Este timp si pentru  adunarea resurselor. Un pachet de biscuiti în minus, o ciocolata mai putin, un leu salvat azi pentru visul de mâine. Asta e partea practica. Daca dorinta exista atunci si realizarea visului este posibila.

Pentru ilustrarea celor de mai sus va trimit în vizita la Ferma Râsnov. Sunt sigura ca nici voi nu veti putea rezista imaginilor ce ne cheama la aventura.

ferma

Va astept, deci, la Pisicafeaua de azi sa discutam despre acest vis si sa stabilim detaliile, sa aflam intentii si pareri. Eu sunt foarte entuziasmata de idee. Iar entuziasmul este motorul oricarei actiuni. 

banner-pisicafea-250x250

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.