Cum poti transforma calendarul bisericesc

Zilele trecute spuneam ca am transformat un calendar ortodox, din acelea traditionale pe care le primesti la biserica (eu îl am de la sotul meu de la serviciu). Pentru ca are trecute sarbatorile pe el mi se pare destul de util dar fiind asa de mare nu îmi doream sa îl vad întins pe nici un perete.

Asa ca l-am preschimbat în unul mic, elegant si chiar mult mai util.

Am decupat fiecare luna în parte, facând astfel filele calendarului. Le-am lipit suprapuse, folosind benzi de hârtie în partea de sus, astfel încât filele sa ramâna libere. Am lipit totul pe un carton negru, gros. Am decupat cu grija si o parte din banda decorativa de pe margine si l-am decorat.

În partea de sus am confectionat tot din carton un buzunar în care am introdus câteva carduri. Cu siguranta se gaseste mereu câte ceva de notat pentru luna respectiva. Sau poate macar câteva citate motivante, pozitive, care sa dea impuls zilei si lunii în curs.

Pe spate am lipit o foaie magnetica – de fapt un calendar magnetic de anul trecut pe care l-am taiat în doua. Daca nu aveti asa ceva puteti sa îl prindeti cu un snur pe un perete, sau cu câtiva magneti de frigider.

Cam asa arata acum calendarul:

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: