La un click distanta

Zi de zi ne confruntam cu o avalansa de plati pe care le avem de facut sub diferite forme. Poate ca multe dintre aceste plati am ales sa le facem in cea mai comoda si moderna forma si anume cu cardul. Ce poate fi mai simplu decat atat? Pur si simplu tastezi cateva cifre, introduci cateva date si gata, operatiunea a fost facuta si noi am scapat de inca o grija.

Dar ce ne facem atunci cand avem de platit cate o datorie catre stat? Cred ca cunoasteti cu totii ghiseele acelea minuscule, in fata carora uneori pierdem minute sau chiar ore bune pentru a mai scapa de inca o datorie. Dar cati nervi si cata frustrare atunci cand mai “cade sistemul” iar functionarii dau din umeri neputinciosi iar nerabdarea contribuabulilor creste cu fiecare minut care trece. Iar daca sediul respectivei institutii ce colecteaza taxele si impozitele se mai afla si intr-o cu totul alta parte a orasului fata de cea in care locuim de multe ori ne trezim ca trece timpul si noi tot nu am ajuns pe acolo. Da, mie mi se intampla.

Si totusi exista o solutie. O solutie moderna si simpla. Este vorba despre noua posibilitate de plata cu cardul. Cu totii suntem posesori de carduri cu ajutorul carora obisnuim sa ne facem cumparaturile, atat cele reale, in supermarketuri, cat si cele online, din fata calculatorului. Acum este posibil ca acelasi lucru sa se intample si cu plata taxelor, impozitelor, dar si amenzilor. Exista 188 de primarii din tara in care se poate face plata cu cardul , 95 de municipalitati accepta plata online, 18 infochio?curi instalate în supermarket-urile ?i mall-urile din sectoarele 2 ?i 6 din Bucure?ti ?i Ploie?ti.

Nu toti cetatenii care ar putea beneficia de aceste facilitati sunt informati despre ele , de aceea a fost creata oaplica?ie informativa pe Facebook despre care pot afla despre avantajele platii cu cardul dar si despre  campania Orasul viitorului. Cu cat vor fi mai multi platitori cu cardul cu atat vor contribui la obtinerea acestui titlu de catre orasul lor. Cine nu isi doreste sa aiba un oras modern?

Totodata inscrierea pe pagina de FaceBook vine si cu o oferta tentanta a unui premiu mult ravnit: puteti castiga unul din cele doua smartphone-uri Samsung Galaxy SIII oferite prin tragere la sor?. Suna tentant, nu e asa?

banner-campanie-visa

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: