Gerovital Beauty – sau praf de zâne pentru femei

Mama mea este frumoasă. Mama mea este mereu frumoasă. Mama mea este cea mai frumoasă.

Ne răsfățăm și ne umflăm în pene auzind cuvintele astea din gura copiilor noștri și aproape că nu mai avem nevoie să ne uităm în oglindă pentru a ne simți împlinite și dichisite. Dacă mai avem și băieți și ne zic că ne iau de nevastă atunci trăirile se ridică pe niște culmi nebănuite.

Dar iată că puștiul meu se apropie de vârsta de 10 ani și începe să i se risipească ceața de pe ochi. Sau se termină praful de zâne cu care este dotată orice mamă la nașterea copilului ei. Cum copilul se apropie cu pași repezi de adolescență începe și spiritul critic să își spună cuvântul. Sau cuvintele. Vai,și ce de cuvinte au copiii noștri la îndemână când vine vorba despre a-și exprima nemulțumirea.

O să ziceți că exagerez eu sau că nu poate fi chiar așa. O, ba da. Totul începe atunci când îți observă primul rid. Dacă ți-a spus că a văzut un rid pe fața ta gata, vraja s-a destrămat și e timpul să te îndrepți spre trusa de farduri. Cum care farduri? Alea pe care nu le-ai mai folosit dinainte de a naște. Ups, ghinion, respectivele farduri s-au uscat, au expirat, s-au demodat. Știu. și cu a mea s-a întâmplat la fel.

Iată așadar că e timpul să îmi fac o nouă trusă menită să acopere, să înfrumusețeze, să lumineze fața mea obosită, nedormită, îmbătrânită. Ar fi cazul să redirecționez banii din bugetul de jucării pentru copil către bugetul de jucării pentru mami. Dar oare ce să aleg când e așa o avalansă de produse pe piață? Mai întâi să văd ce mi-a trebui: ceva pentru ten, ceva pentru buze, ceva pentru ochi.  Să nu uit și de unghii. Toate fostele mele oje au ajuns pe post de acuarele în ultima vreme. Era un timp când și uitasem că femeile au acest obicei, de a-și înfrumuseța unghiile cu ojă. Știu, e greu de imaginat dar mie chiar mi s-a întâmplat.

Scotocind prin memoria mea mi-am adus aminte de marca mea preferată, Gerovital. E românească, de-a noastră, e pe piață de sufiecienți ani cât să fi aflat și o  persoană de vârsta mea. Iată însă că noua gamă de machiaj Gerovital Beauty avea o surpriză pentru mine: produse pentru ten, ochi, sprâncene, buze și unghii.

Cum să nu îmi doresc să arăt perfect de fiecare dată când ies din casă? Mai ales atunci când ies alături de copiii mei? Îmi doresc ca ei să fie mândri de mama lor, îmi doresc ca atunci când își vor alege iubitele să aibă în minte modelul feminin al mamei lor, adică o femeie îngrijită, rafinată, plăcută vederii și atentă cu tenul și  pielea ei.

Să revenim însă la produsele din această gamă:

  • pentru buze rujurile au textură bogată, hidratantă, cu o culoare intensă și includ cele mai noi tehnologii in materie de rujuri, respectiv acidul hialuronic. credeti-mă că am încercat și zău că parcă ai buze de divă.
  • produsele pentru machiajul ochilor conțin mascara, kit pentru sprâncene, dermatograf si farduri de pleoape (cele Nude clar sunt pe gustul meu
  • cum nici un machiaj nu e finisat fără o pudră potrivită și fără un fard de obraz e neapărat nevoie să adaug și eu în trusa mea așa ceva. plus un anticearcăn, daca vreau să arăt luminoasă și proaspătă ca o zână
  • 20 de nuanțe de oje sunt mai mult decât de ajuns pentru mine mai ales dacă sunt si rezistente.

Toate acestea la un loc acoperă toate necesitățile unui machiaj complet, fie pentru atunci când doar ieși din casă pentru a merge în parc sau la o competiție sportivă între școli, fie pentru diverse ocazii când e nevoie de ceva mai elaborat, de exemplu când reușesc să ies și eu cu soțul la restaurant pentru o cină în doi. Nu se face să merg neîngrijită și cu fața boțită, cu toate ridurile la vedere și fără un pic de strălucire . Până la urmă o femeie este cu adevărat frumoasă atunci când ea însăși se simte frumoasă. Astfel poate fi sigură că și cei din jur o vor percepe ca fiind frumoasă.

Poate nu mă mai vede copilul meu chiar ca pe zâna din povești dar cu ajutorul acestor produse măcar pot pretinde că mai am niște praf magic și mă pot transforma ca prin magie în una. Produsele sunt  disponibile doar in magazinele de brand Gerovital şi Farmec şi în magazinul online www.farmec.ro.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2018 -proba Farmec.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: