Vedeta nuntilor – rochia de mireasa

E început de an si, asa cum se stie, oamenii îsi fac planuri pentru ce vor sa realizeze important în acest an. Tot ascultând horoscopul am aflat ca anul acesta este benefic nuntilor, unirii destinelor, chiar daca am mai auzit si printre rânduri ca unirile dintre miri se vor face mai ales pe interese materiale decât de amor.

Totusi eu înclin sa cred ca tinerii din tara noastra nu au astfel de interese. Ce poate fi mai frumos decât un cuplu de tineri care îsi unesc destinele plini de speranta? Cât despre nunta…. aceasta trebuie sa fie de neuitat.

rochie de mireasaSe întelege, orice s-ar spune vedeta nuntii a fost si va ramâne rochia de mireasa. Cu trena sau fara, simpla sau sofisticata, în tendinte sau clasica, rochia miresei va fi întotdeauna cea mai dificila alegere. Nu doar pentru ca femeile sunt din fire nehotarâte ci pentru ca exista o asa mare varietate de rochite ca aproape nu stii la care sa te hotarasti.

Am vazut nu demult la tv câteva reportaje dela târgul de nunti. Sincer sa spun nu mi-a placut deloc ce am vazut acolo. Un adevarat talmes balmes, o înghesuiala de nedescris, viitori miri obositi si nervosi, mirese disperate sa vâneze cele mai bune preturi, etc.

O rochie de mireasa nu cred ca se cumpara asa, ca la piata. O rochie de mireasa (si nu numai) necesita consultanta din partea unui specialist, a unui om care sa îti spuna ce ti de potriveste ca si talie, format si asa mai departe.

Eu una as prefera un magazin online de unde sa pot alege în liniste, fara stres, fara bataie de cap. O multime de fotografii, detalii, accesorii pentru nunta, toate acestea pot fi vazute în liniste de acasa, fara îmbulzeala si nervi.

Sunteti de acord cu mine?

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.