FaceBook – ce e cu tine?

facebook-eye_2459156bÎn ultima vreme aproape ca nu mai înteleg nimic din reteaua asta asa zis de socializare. Spun asa zis pentru ca eu cred ca este în mare parte si o retea de promovare. Multi oameni dar si companii o folosesc pentru scopul asta. Doar ca am constatat ca de la o vreme degeaba astept eu noutati de la magazinele pe care le urmaresc, de la paginile care ma interesau si carora le dadeam like, nu veneau cu zilele. Pe unele le-am luat la rând, nominal, le-am cautat. Dar nu poti face asta zilnic, e prea mult timp pierdut.

La fel a început sa se întâmple si cu persoanele. Oameni pe care îi urmaresc, de la care astept noutati, de ale caror realizari as vrea sa ma bucur si sa le arat asta, parca sunt inexistenti în lista mea de FaceBook. Si îmi pare rau, mai ales ca eu mereu am spus ca am oameni minunati în lista, oameni ale caror scrieri sau a caror activitate merita urmarita.

Astazi , acum de exemplu, îmi apar notificari din decembrie, notificari repetate, de parca toata lumea s-a dus sa se culce si nu a mai facut nimic în ultima vreme.

Ieri mi-a vândut draga de Silving un pont: pentru a urmari activitatea paginilor pe care vreau sa accesez din meniul din stânga Pages Feed. Multumesc mult pentru pontul asta, chiar îmi e de mare ajutor, asa ca va împartasesc si voua acest lucru. Asta daca va anunta FaceBook despre noua mea postare.

Daca nu, cred ca ar trebui sa revenim cu totii acolo de unde am plecat, pe bloguri. Sau în viata reala si mai bine. Parca simt ca prea am devenit cu totii “virtuali” unii pentru altii de nu mai avem timp nici sa împartim o cafea, un ceai sau un pahar de vorba împreuna.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: