Galați Beauty Swap – 2

Mult așteptata întâlnire Galați Beauty Swap ediția a doua a avut loc în sfârșit în data de 10 martie 2018.  De data aceasta a avut loc într-un local din apropierea celui de data trecută, cu o denumire parcă predestinată: Gosip. Asta și pentru că după eveniment, întocmai ca în filmul cu același nume, fetele au dezbătut aprins diversele aspecte legate de una sau alta, cum se întâmplă de altfel la orice reuniune de fete. Locația însă mi-a plăcut foarte mult, doamnele au fost foarte amabile și răbdătoare cu noi, am mâncat o salată caldă excelentă pe care mi-a părut rău că nu am putut-o da gata.

dav

M-am bucurat să mă reîntâlnesc cu fetele din Brăila, de data asta parcă am fost mai dezinvolte, bucuroase să ne recunoaștem după nume și fețe, nu ca data trecută, timide și întrebând tot timpul: pe tine cum te cheamă, tu ce blog ai.

La local ne aștepta Ioana Pavel, autoarea blogului One Day Butterfly, ca întotdeauna cu zâmbetul pe buze și fericită că a reușit să ducă la îndeplinire tot ce și-a propus pentru ca surprizele să ne aștepte frumos aranjate pe mese. Au fost peste 30 de sponsori implicați în reușita acestui eveniment, ceea ce nu este deloc puțin lucru.

Eu una recunosc că am fost cam năucă deși mi-am propus să nu fiu. Dar m-am dus cu telefonul descărcat și, deși acum am și eu telefon care face poze decente și îmi propusesem să pozez tot ce mișcă, jumătate de eveniment am avut telefonul la încarcat. Nici la poze nu am stat prea mult, mai degrabă am încurcat pozele altora. Dar cred că asta face parte din farmecul meu. De aceea am și întocmit un fel de ghid al participării la astfel de evenimente. În primul rând pentru mine dar sper să fie de folos și altora.

 

Am contribuit și eu la această ediție cu o surpriză pe care le-am făcut-o fetelor și anume o ședință de pictură cu henna. Am contactat-o pe doamna Gety, pe care o cunoscusem în iarnă la un eveniment al mămicilor care muncesc de acasa si m-am gândit să îi fac și ei o bucurie dar și fetelor. Am reușit din plin acest lucru.

 

Cristina David, de la Salon Cochet Galați a oferit o ședință ad-hoc de machiaj uneia din participante, mai exact draga de Violeta, ocazie cu care eu una am fost foarte atentă și i-am pus o mulțime de întrebări. Au fost folosite produse Caylin.  Am mai aflat astfel mici trucuri despre înfrumusețare, despre un machiaj, rapid, despre cum să alegem unele produse sau despre cum să folosim unele ustensile.

Un alt invitat cu care eu personal am interacționat și a cărui prezență mi s-a părut foarte utilă a fost Bogdan Pană care ne-a vorbit un pic despre bloguri, promovare, creștere trafic și alte chestiuni legate de bucătăria internă a unui blog. Am aflat și mi-am notat și lucruri noi pe care sper să imi amintesc să le aplic, mi-am reamintit și lucruri pe care le știam dar mai uitasem de ele.

Ne-am și îndulcit cu bunătăți create de Julian Cokies&more – un domn foarte serios, militar de profesie, dar cu mare drag pentru patiserie si prajiturit. Îi mulțumim foarte mult pentru ceea ce ne-a oferit și îi urez mult succes!

 

A fost o ediție degajată în care am socializat mai mult, am schimbat opinii și păreri despre bloguri, despre produsele de frumusețe, ne-am distrat și ne-am simțit bine împreună. De bine ce ne-am simțit am uitat și să facem o poză de grup. Abia după ce am ajuns pe la casele noastre ne-am dat seama de acest lucru.

Au fost și câteva tombole la care am avut și eu norocul să câștig câte ceva, cel mai tare fiind însă ondulatorul de păr cu placă ceramică. Abia aștept să îmi crească din nou părul și să vină vara. Bucle și iar bucle va scrie pe mine.

Mulțumim sponsorilor pentru fiecare produs pe care l-au așezat cu grijă în punguțe pentru noi și abia aștept să testez mulțimea de produse primite.

Beauty Clinique, Absolute Dry Romania, Arboria plant, Elemis – ADDA shop, Affinage, Jolie Cosmetics, Barza, Batiste, Essentials for life (doTERRA) , Ion pe blog, Bioderma, By Loriem, Melkior, Malika Colors, Epsilon, Mon Charme, Rimmel London, Pretty by Flormar, Taboo Lashes, Julian, Cassiopea Cosmetics, Visuel, E.D.A. Cosmetics, Nutrivita, Adina Nicoleta MUA, Henna Art&Beauty Design by Gety, Famous Luxury Perfumes, Triodeluxe Cosmetics, Cailyn, VITAMIX magazin naturist, Charme D Orient, Cupio, Trendline Cosmetics.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

6 thoughts on “Galați Beauty Swap – 2

 • March 15, 2018 at 8:59 am
  Permalink

  Aiba aștept tura 3. 😉

  Reply
  • March 15, 2018 at 10:29 am
   Permalink

   da. a fost frumos.

   Reply
 • March 15, 2018 at 12:23 pm
  Permalink

  Un eveniment tare frumos , care mi-a plăcut mult. Cu toate că nu am fost eu pe lângă voi tot timpul , insa am reușit să fac câteva poze și cu fetele.

  Reply
  • March 15, 2018 at 1:40 pm
   Permalink

   Lasa ca nici eu nu am facut prea multe poze desi imi propusesem 🙂

   Reply
 • March 15, 2018 at 7:14 pm
  Permalink

  Ma bucur ca te-am cunoscut si sper sa avem ocazia sa ne intalnim tot mai des

  Reply
  • March 16, 2018 at 6:38 am
   Permalink

   Si eu ma bucur ca ne am cunoscut si sper sa iasa lucruri frumoase pe mai departe.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: