Dăruiți flori femeilor din viața voastră, cu sau fără ocazie!

Cu fiecare 8 martie, cu fiecare lună martie, reapare eterna dispută: sărbătorim femeia doar o zi din an sau ne amintim de ea in fiecare zi?

Eu cred că e necesară și o zi specială în care femeia să fie sărbătorită, în care să fie răsfățată și copleșită de atenția celor din jur. Eu în fiecare an aștept această zi nu pentru că aș primi cine știe ce daruri prețioase, bijuterii sau cadouri, ci pentru că primesc cele mai de preț atenții: mici crafturi meșterite de mânuțele copilului meu. E atâta emoție și atâta dragoste în micile felicitări și în micile obiecte făurite de mânuțe de copil că nu pot fi cuprinse în cuvinte.

Totuși, eu nu mă sfiesc niciodată să fac mici surprize femeilor din viața mea, femeilor cu care mă intersectez întâmplător pe cărările vieții, femeilor care înseamnă ceva pentru mine.

Țin minte și acum bucuria și dragul cu care am lucrat într-un an mici tablouri în tehnica quilling (hârtie răsucită) pe care apoi le-am trimis în țară, femeilor cu care interacționam mai mult in online. Au fost mici surprize primăvăratice care au însemnat enorm pentru mine prin faptul că le-am putut dărui un crâmpei din sufletul meu.

Nu le-aș fi putut trimite flori pentru că erau care pe unde prin țară. Dacă ar fi existat atunci o florărie online probabil că aș fi apelat și la ea pentru a trimite cele  mai frumoase lalele albe dragei mele Adriana, sau cei mai frumoși trandafiri galbeni dragei mele Vienela, sau cei mai frumoși trandafiri roșii Cameliei.

Cred că orice prilej poate fi transformat în sărbătoare: o lansare de carte, o premieră de teatru, un vernisaj. Să fii și mamă și totuși să reușești să fii și scriitor, pictor sau actor, mi  se pare extraordinar. Să știi să jonglezi cu cele două roluri, de mamă și de profesionist, mi se pare uneori copleșitor de greu.

De aceea chiar vă rog să nu ezitați și trimiteți flori la domiciliu atunci când simțiți că vreți să transmiteți un gând bun unei persoane speciale din viața voastră.  Vă puteți imagina câte emoții livrați odată cu florile dăruite?

Sunt multe ocaziile cu care poți dărui flori: aniversări, dorința de a mulțumi sau dorința de a spune ”iartă-mă”, petrecere de nuntă sau de botez, chiar și un eveniment trist din viața unei femei poate fi celebrat cu ajutorul unui buchet de flori. Eu nu șțiu femeie care să nu se bucure atunci când primește flori.

Nu doar buchetele de flori   sunt în oferta magazinului online ci și trandafirii criogenați, ce rezistă mulți ani.

Dar ceea ce mi-ar plăcea mie să dăruiesc unei femei pe care o admir mult și cu care comunic in online și care este mare iubitoare de flori este un aranjament de plante verzi cu flori. Cuprinde mai multe tipuri de plante în pământ așezate într-un coș de răchită. Știu sigur că ar ajunge pe mâini bune și ar fi foarte bine îngrijite.

aranjament floral

Vă imaginați cum ar arăta bucuria femeii iubite dacă ar primi o cutie în formă de inimă în care, atunci când o deschide, găsește o minunăție de trandafiri roșii? Eu cred că ar arăta ca un porumbel în zbor. Cum să te gândești că într-o cutie se pot ascunde prețioasele flori? Exact ca o cutie cu surprize din copilărie. Iar femeia este mereu un copil.

Roses box

Nu așteptați primăvara pentru a dărui flori femeilor din viața voastră! Nu așteptați o anumită ocazie pentru a oferi flori! Faceți surprize și bucurii femeilor oricând vă aduceți aminte de ele, oricând vreți să le transmiteți un gând bun!

Articol scris în concursul Spring SuperBlog 2018 pentru Interflora.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: