Geometrie în dormitor

Linii, cercuri, triunghiuri, geometrie. Geometria iubirii se împarte la trei la noi în casa. Un triunghi cu o baza solida, asa cum îi spunem mereu copilului nostru. Iar baza este iubirea dintre noi. În curând geometria iubirii se va împarti la patru. O noua geometrie va reconfigura iubirea noastra. Patratul, o alta forma geometrica solida, capabila sa cuprinda în interiorul ei mai multa iubire, capabila sa gazduiasca mai multa generozitate si fericire.

Zâmbetele ne însotesc diminetile, culorile fac parte din viata noastra. Îmi place ca, atunci când ma trezesc, sa fiu întâmpinata de culori calde, placute, dar de forme clare, precise. Asa sunt eu construita. Prefer de o mie de ori un imprimeu geometric decât unul floral. Iar copilul îmi seamana pe deplin. Si sotul, doar nu degeaba ne-am însotit.

Venirea lui bebe pe lume ne pune în fata unor noi provocari. Ca orice femeie am început deja sa îmi fac planuri, sa ma organizez, sa îmi fac griji. Unul din planurile mele este si acela de a avea lenjerii noi pe pat. Asa cum puiul ce va veni va fi nou nascut, pur, la fel îmi doresc ca si mediul în care îsi va petrecere primele luni de viata sa fie placut, curat, impecabil.

Ca proaspata mamica voi petrece mult timp în pat alaptând, rasfatând, iubind. De aceea îmi doresc foarte mult sa am cel putin doua lenjerii de pat noi noute în care sa ma simt confortabil, rasfatata. Vor fi pimul loc de joaca al copilului, vor reprezenta fundalul pe care îi voi face primele fotografii. Si nu îmi doresc deloc sa apara fotografiat pe un fundal cu flori, cu multe culori, din care sa nu se distinga nimic.

_vyr_561121547Scanare-60

Faptul ca am gasit exact tipul de lenjerii pe care mi le doresc ma bucura nespus si îmi confirma înca o data ca, daca vrei ceva cu adevarat vei gasi. Alegria online exprima exact bucuria mea în fata multitudinii de oferte, de forme si culori frumos echilibrate si imprimate pe lenjerii  de calitate si la preturi promotionale.

_vyr_561121543Scanare-51

Campania Summer Black Week este exact ceea ce am eu nevoie: doua lenjerii la pret de una singura. Ce îti poti dori mai mult ca femeie dornica sa faca cumparaturi dar sa tina cont si de buget? Eu cred ca e mai mult decât generoasa aceasta oferta si va invit si pe voi sa profitati de ea. Este sezonul vacantelor, va vin rude în vizita, oricând se iveste ocazia sa asterneti pentru câte cineva un pat, o canapea. Profitati acum de oferta!

250x250-blogawards

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: