Februarie cu inimioare

De multi ani încoace tot spun eu asa ca luna februarie este o luna plictisitoare, inutila. Îmi intrase mie în cap ca luna asta e un fel de trecere de la iarna la primavara când nu e nici una nici alta. Decoratiunile de pom înca n-au plecat, zapada se joaca cu noi cum vrea dar pe tarabe apar si ghioceii. Cum sa nu fie bietul meu copil derutat si sa nu ma întrebe : “mama, acum este tot iarna? ca eu vad ca au aparut ghioceii. si ei apar primavara.”

Îi înteleg confuzia si încerc sa stabilesc un tipar al lunei asteia zanatice si derutante.

Anul asta am decretat: Februarie este luna inimioarelor. Nici nu stiu cum de nu m-am gândit la asta pâna acum doar în fiecare an , de când am copilul, mesterim de zor inimioare. Din hârtie, din carton, din ce ne pica la mâna. Ba înca si în nori, si în pietricelele de pe trotuar vedem inimioare. Oriunde. Fiind implicata în multe activitati de lucru manual mesteritul inimioarelor anul acesta a luat o amploare si mai mare.

Ba chiar azi ne-am dat seama ca ar fi cazul sa schimbam si decoratiunile de prin casa cu ce altceva decât cu inimioare. Asa ca ne-am pus pe treaba fara sa ezitam.

photo.php Cum nu toata lumea are timp sau se pricepe la mestereli din astea, dar cu siguranta oricine îsi doreste  o schimbare sau chiar un cadou frumos în aceasta perioada, vreau sa va povestesc despre o promotie extraordinara de care puteti profita în perioada 1 – 12 februarie 2015. Este vorba despre un cadou constând într-o, ati ghicit, inimioara. De data aceasta un pandant de aur de 14 K în forma de inimioara pe care îl puteti câstiga facând comanda de lenjerii de pat.
 
Daca aveti si voi senzatia pe care o aveam si eu cu ani în urma ca e prea mult roz si ca sunt prea multe inimioare în jur în aceasta luna va vând un pont: decât sa te împotriveti mai bine accepti si te afunzi cu totul în valul care te cuprinde cu sau fara voia ta. Când te implici incepe sa îti placa si vezi lucrurile cu mai multa bucurie sau macar îngaduinta.
Pentru ca am uitat sa va spun: de fapt Februarie este un fel de precursor al lui Martie.  Un fel de cavaler ce pregateste intrarea domnitei primavara. De aceea vine si el cu sarbatori în care putem primi sau oferi cadouri. Sau ne putem face singure, doamnelor, un cadou inedit la pretul de 1+1 gratis. Stiti cum suntem noi, orice oferta este binevenita si de fiecare data avem senzatia ca ne-am mai facut un cadou. Desi o lenjerie de pat este cel mai bine sa fie împartita între doua persoane… dar asta e deja alta poveste :).Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: