Jurnal de eu – revenire

Astazi, 10 Februarie, mi-am amintit de bietul meu jurnal început cu atâta entuziasm si abandonat cu prea mare  usurinta. Pentru reluare trebuie sa îi multumesc Vienelei, puterea exemplului ei fiind mai puternica decât o mie de promisiuni facute mie însami.

Afara este o autentica zi de februarie, asa cum ne-a obisnuit luna asta. La nivelul etajului 7 pare o autentica zi de primavara datorata stralucirii soarelui. Pe strazi însa e zapada si gheata iar gerul nu se lasa pacalit de razele soarelui.

În gradina mea de pe pervaz au rasarit iarasi florile mele din hârtie si tablouasele vesele. Ieri abia am asezat iarna în cutii si rafturi, înlaturând si ultimele urme ale ei de prin casa – felicitari, decoratiuni, zapada artificiala.

În casa e o explozie de inimioare, fiind saptamâna inimioarelor si a creatiilor pe aceasta tema. Dante abia asteapta ziua de vineri sa ofere fetitelor felicitarile mesterite de mânutele lui.

În bucatarie e soare si placut, pe aragaz ne asteapta o delicioasa supa de galuste si un pilaf cu legume, printre putinele mâncaruri pe care Dante le mai manânca cu placere. Desi a declarat si despre orez ca daca îi mai dau mult se va transforma într-un mic chinez :).

Ascult dialogul din filmul Cei 6 eroi pe care aproape ca l-am învatat  pe de rost dupa cele peste 10 vizionari la care am fost nevoita sa asist de când a descoperit copilul filmul. Recunosc ca îmi place si mie foarte mult fiind fascinata mai ales de simplitatea  fetei eroului -robot dar si de complexitatea de sentimente pe care o poate exprima.

Mesteresc de zor martisoare din fetru si constat ca îmi place din ce în ce mai mult sa lucrez cu acest material. De fapt redescopar materialul textil si am planuri mari legat de el :).

martisoare din fetru

Saptamâna trecuta a fost plina de activitati creative si de ateliere cu cei mici dar si cu cei mari si mi-a adus în cale oameni noi din care se vor naste proiecte frumoase.

Învat în fiecare zi sa îmi recladesc încrederea în mine. Am constatat ca încrederea  în tine este ca un fel de zid construit de Mesterul Manole: se construieste cu migala dar se poate darâma la o pala de vânt daca nu are în fundatie un sacrificiu solid. Sau ceva de genul asta.

Îmi doresc sa fiu sanatoasa si sa îmi desfasor cu bucurie si entuziasm toate proiectele începute, asternute pe hârtie sau aflate doar în faza de gânduri.

O fotografie favorita a acestei zile am gasit-o intr-o colectie de picturi de iarna  si mi-au placut caii în miscare înfruntând vitregia naturii asa cum stiu ei sa o faca: mândri, frumosi si salbateci.

dii-calutii-mei-82638

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: