Jurnal de eu – picturi cu flori

Astazi, 12 martie – o zi însorita si relaxanta, în care visez la calatorii si vacante datorita subiectului pe care voi scrie pentru SuperBlog dar si gândului pentru mers la Gala aceleiasi competitii.

Afara se pare ca începe sa se simta aer de primavara, chiar daca dimineata înca mergem zgribuliti catre scoala, iarba a început sa rasara si sa înveseleasca atmosfera.

În gradina mea de pe pervaz florile au început sa paleasca dar si-au pastrat frunzele verzi si frumoase. Visez la o jardiniera si sper sa o plantez zilele astea.

În bucatarie planuiesc sa fac azi o salata de trufandale, adica mai exact salata verde, ceapa verde, ridichi si alte bunatati de sezon.

De mesterit nu prea mai mesteresc… haha, m-ati crezut? Eu sa pot sta departe de lipici, cartoane sau alte materiale? Am mesterit o jucarie dragalasa pe care o voi prezenta curând, lucrez la un suport pentru creioane si alte ustensile de lucru si urmeaza sa ma apuc de mesterit cosulete pentru Paste si pentru urmatorul meu Atelier de Bricolaj.

Saptamâna trecuta s-a încheiat cu o petrecere în club, un loc în care nu am mai calcat de multa multa vreme si chiar ma întrebam cum se mai distreaza oamenii într-un astfel de loc. Am facut fata provocarii pâna la urma, chiar am si dansat, m-am bucurat ca a fost muzica buna (a se întelege muzica de pe vremea tineretii mele) adaptata pe ritmuri actuale de un DJ priceput acompaniat de doi tipi foarte simpatici si talentati.

Saptamâna asta am avut emotii legate de participarea mea la SuperBlog, având în vedere ca nu am avut conexiune la internet si a trebuit sa umblu prin sat pentru a-mi putea publica articolele. Sa va mai povestesc ca pe unde m-am dus se stricau ca prin farmec calculatoarele? Ca a trebuit sa merg prin vecinii prietenei sa am acces la internet? Ca nici acolo nu prea mergea tastatura? Mai bine multumesc totusi celor ce m-au ajutat si faptului ca nu m-am ales cu penalizari prea mari.

Planuiesc sa ma joc cu acrilicele pe una din pânzele mari pe care le am, mai ales la dorinta copilului. Pentru asta îmi caut inspiratia dar îmi bucur si ochii privind câteva superbe picturi cu flori pe care le-au realizat oameni mai priceputi decât mine. Mi-a atras atentia o pictura în acuarela pe care as vrea sa i-o propun lui Dante sa o realizam, folosind tehnica stropirii, una din tehnicile foarte atractive pentru copii.

wild-flowers-15-47462

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.