Înca o tura. De primavara.

Va amintiti când, dupa ce ati dus la bun sfârsit vreo trebusoara care v-a stors nervii si creierii ati spus ca nu va mai bagati în asa ceva vreodata? Dar va amintiti si cum, dupa ce trece un pic timpul, va dati seama ca în minte a ramas satisfactia lucrului dus pâna la capat, bucuria cautarii celei mai bune solutii, compania placuta a echipei? Iar apoi spuneti ca parca nu a fost chiar asa de greu si ca ati mai putea sa o faceti odata?

Cam asa ceva mi s-a întâmplat mie astazi cu Dante. A muncit destul de mult sa duca la bun sfârsit desenul pe care sa îl înscriem în concursul organizat de Toyota. Dupa ce s-a documentat, a visat, a facut schite. în sfârsit s-a apucat de treaba. Si da-i si lupta. Mai lua o pauza, mai zicea ca numai face, iar revenea si continua. Într-un final s-a declarat multumit de rezultat. Nu dupa mult timp a spus ca parca nu a fost chiar asa de greu. Iar mâine poate mai face unul…

Si tot într-o astfel de situatie ma gasesc si eu acum când declar ca ma înscriu în editia de  primavara a concursului Super Blog. Desi în toamna am avut si eu momentele mele de cadere  în care am spus ca nu îmi mai trebuie asa ceva, dupa nici o luna de zile am zis ca sigur voi participa la editia de primavara. Ca doar e numai o luna. În plus e mai feminina, mai atragatoare.

Asa ca declar deschisa competitia Super Blog Spring pe blogul meu. Îmi promit însa mie însami precum si cititorilor mei sa nu renunt la a scris si articole în afara concurslui, sa nu ma las coplesita de punctaj, jurizare si concurenta.

header

Da, îmi doresc sa termin competitia pe un loc fruntas, sa scriu cât pot eu mai bine, sa tratez cu maxima seriozitate fiecare articol si fiecare proba. Desigur, îmi doresc ca la sfârsitul competitiei sa fiu din nou nerabdatoare sa merg la Gala de premiere :). Pentru ca merita din plin. Bine, fie, si eu merit. Aveti dreptate :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *