Mobilier pentru copii

Se spune ca ar fi foarte util ca, atunci când se naste un copil acesta sa vina si cu un manual de folosire frumos rânduit într-un sertar de mobilier de copii. Îmi amintesc si acum primele clipe în care am ajuns cu copilul acasa de la maternitate. L-am asezat frumos lânga mine, am tras adânc aer în piept, m-am uitat la sotul meu si i-am spus: “Bun, si acum ce facem? Ce se face cu un bebelus?”

Nu stiam nimic si aveam impresia ca trebuie sa stiu totul. Cu timpul mi-am dat seama ca lucrurile se învata pas cu pas, etapa cu etapa. Mi-am dat seama ca nici un manual de utilizare nu ar putea cuprinde complexitatea procesului de crestere si educare a unui copil. Fiecare este unic si prin urmare fiecare capitol al cartii este unic.

Dar, daca pentru crestere si educare fiecare parinte cauta si gaseste propriile cai, potrivite atât lui cât si copilului, pentru restul exista o gama variata de alegeri gândite si oferite de catre specialisti pentru confortul si folosul atât al parintelui cât si al copilului.

Eu una am gasit foarte util sa am câteva piese de mobilier speciale, care sa fie doar pentru hainutele, jucariile si accesoriile copilului. Mi se parea incomod sa îngramadesc hainutele lui micute printre cele uriase ale tatalui, de exemplu. O comoda cu sertare mi-a fost mai mult decât utila în primii ani, hainutele copilului putând fi pastrate în cea mai mare ordine, fiind mititele si usor de împaturit. Magazinul Noriel ofera o gama atractiva de astfel de comode, frumos colorate, vopsite cu lac ecologic pe baza de apa, un aspect deloc de neglijat când vine vorba despre bebelusi mai ales. Asta pentru ca aceste comode ofera si posibilitatea înfasarii, având o extensie speciala în acest sens.

Dispozitivul de roti este de asemenea foarte util, având în vedere necesitatea reamenajarii continue a spatiului în functie de etapele de crestere ale copilului.

comoda-bebe-design-fashion-alb-si-bleu

Un dulap special cu suport pentru umerase si cu sertar este o achizitie ce îsi dovedeste utilitatea nu doar în primele etape ci si pe masura ce copilul creste. Cu ajutorul lui copilul învata sa îsi tina hainutele în ordine, simte ca are intimitatea spatiului propriu de depozitare si capata deprinderi ce îi vor fi de mare folos pe viitor. Înca de când a început scoala mi-am învatat copilul sa îsi aseze uniforma pe umeras si apoi în dulap, astfel încât a doua zi sa o ia în buna rânduiala si nu botita dupa ce a stat aruncata pe cine stie ce scaun.

dulap-bebe-design-fashion-alb-si-bleu_1

La momentul asta ma aflu în etapa în care visez la un fotoliu pentru alaptare, desi recunosc ca pâna acum nu prea stiam exact ce mi-ar trebui. Când am vazut însa oferta magazinului Noriel am înteles cât de coplex si totodata confortabil poate fi un astfel de fotoliu cu mânere moi si confortabile, cu spatar rabatabil si mai ales cu suport pentru picioare. Cu siguranta spatele meu s-ar simti rasfatat într-un astfel de fotoliu.

fotoliu-balansoar-pentru-alaptare-hauck-metal-glider-black

Dupa cum se vede, chiar daca nu avem un manual de instruire pentru cresterea unui bebelus, toate celelalte facilitati ne vin din plin în ajutor.

logo

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.