Tablou geometric colorat pe canvas

De multa vreme imi doream sa schimb tabloul ce era atarnat deasupra patului din dormitor, si anume un tablou cu flori din piele. Poate au fost la moda la un moment dat, probabil nici nu costau putini bani, dar mie nu mi-au placut niciodata.

Tabloul pe care l-am pictat saptamana trecuta era in mintea mea inca de aproape un an in urma. In perioada sarcinii imi tot venea sa ma apuc sa il pictez dar pentru ca stiam ca nu pot am renuntat si am asteptat sa vina momentul potrivit.

Iata ca a venit. Nu e greu deloc de facut. Pe o panza mare (se gaseste pe la librarii) am intins cateva benzi de banda izoler in diverse directii. Am aplicat apoi diverse culori in formele geometrice formate. La urma am scos benzile si am aplicat o usoara culoare si pe spatiile albe ramase. pot fi lasate asa sau facute cu negru, fiecare cum prefera.

Rezultatul e foarte vesel si e chiar distractiv sa iti faci propriul tau tablou.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: