Produse si noutati bebelusi

Desi am deja un baietel de 7 ani si jumatate si eram cumva pregatita de ceea ce aveam de cumparat si pregatit pentru cel de-al doilea copil, totusi  cand  am inceput sa ma informez am constatat ca lucrurile s-au mai schimbat in ceea ce priveste produsele pentru bebelusi.

In mare, categoriile au ramas cam aceleasi: camera copilului, scutece, transport ( scaune auto, carucioare, triciclete), siguranta copilului, hrana bebelusi, purtare bebelusi.

Totusi la fiecare categorie in parte au aparut produse noi, au fost descoperite noi materiale si noi inventii privind ergonomia si siguranta copiilor au fost puse in aplicare la fabricarea acestora.

Recunosc ca de multe ori ma pierd pe site-ul Noriel trecand de la o categorie la alta, studiind informatiile despre produse, trecand in revista ce ne trebuie la momentul respectiv si ce ne va trebui pe viitor pentru a stabili un necesar si un buget.

 

O categorie care mi-a atras atentia astazi in magazinul virtual Noriel   este aceea a pastrarii amintirii de nepretuit a amprentei micutului. Rame foto, cu mai multe pozitii, in care pot fi asezate fotografii din momente atat de pretioase precum nasterea, botezul,prima baita, primul zambet. De asemnea ramele cu amprenta piciorusului micutului care creste atat de repede sunt o adevarata bijuterie, un tablou pretios si indragit de catre parinti. Cu vreme in urma nu erau astfel de minunatii si eu am facut singura, ajutata de baietelul meu cel mare, un tablou cu piciorusul lui la 3 ani.

baby-memory-rama-mulaj-3d-natur (1) rama-de-12-poze-si-amprenta-baby-memory-prints-mahon_1

Sistemele de purtare sunt iarasi o categorie de care acum cativa ani nu aveam mare habar. Am avut un marsupiu imprumutat de la cineva dar nu stiam pe atunci daca este ergonomic, din materiale sanatoase si altele. Acum aceasta categorie de produse este bine venita si la indemana parintilor.

De curand am aflat ca multe din aceste produse vor putea fi gasite si in Noriel Store din Braila in sediul Carefour Mall incepand cu data de 14 mai. Asta inseamna ca peste cateva zile voi vizita acest magazin si multe din produsele pe care pana acum le-am vazut doar pe site acum le voi putea vedea si fizic, concret, in magazin. Deja imi fac socoteala si imi rezerv o bucata mare din ziua de samabata sau duminica pentru a avea timpul necesar sa ma delectez in voie alaturi de micutul meu cu multimea de noutati.

logo

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.