Jocurile educative – cadoul potrivit pentru copii

Stiti momentul acela cand sunteti invitat la aniversarea unui copil si in secunda urmatoare va ganditi: oare ce sa ii duc cadou? Recomandarea mea cu care nu veti da gres niciodata este sa ii cumparati jocuri educative. Orice copil se bucura mult mai mult timp de un joc cu care se poate juca si cu altcineva dar mai ales un joc ce ii va solicita atentia si inteligenta mai mult decat o simpla jucarie.

Eu imi amintesc foarte bine ca, atunci cand eram mica si vacanta era in toi iar vremea neprietenoasa, cea mai buna distractie pentru mine si fratele meu erau jocurile de tip piticot: o plansa, un zar si mult chef de joaca. Nu erau prea multe optiuni pe atunci pe piata iar cel pe care il aveam ajunsese destul de zdrentaros.

Acum Noriel vine cu o oferta foarte variata de astfel de jocuri incat putem alege si in functie de varsta dar si in functie de personajele ce apar pe plansele de joc.

joc-noriel-comoara-lui-piticot

Daca este vorba despre un copil ce a deslusit deja tainele literelor si invata sa le imblanzeasca in cuvinte, Jocul Cuvintelor este ideal pentru o dupa amiaza infamilie sau impreuna cu prietenii. Copiii invata mult mai usor prin joc si joaca si putem profita de ocazia aniversarii pentru a le face un cadou potrivit.

joc-noriel-jocul-cuvintelor_2

Cu un joc amuzant de indemanare si atentie nu putem da gres daca il oferim unui copil inzestrat cu rabdare din plin. Daca il mai invatam si povestea oului buclucas, Humpty Dumpty, atunci sigur ii vom fi oferit cel mai frumos cadou dintre toti  invitatii. El nu va avea de facut decat sa se lase provocat de multimea caramizilor si sa construiasca un frumos zid.

joc-noriel-hopa-mitica

Mai exista si oferta irezistibila de jocuri ce cuprind mai multe jocuri intr-unul singur. 150 de jocuri intr-unul singur este o oferta irezistibila marca Noriel. Cu ajutorul acestor jocuri copilul poate descoperi lumea alaturi de  parinti si prieteni  de tot atatea ori. Jocurile educative ii ajuta pe copii sa invete sa respecte reguli, sa invete sa mai si piarda din cand in cand fara asa se supere pe ceilalti si totodata, atunci cand castiga, sa imparta bucuria reusitei.

noriel-150-de-jocuri-intr-unul-singur_3 (1)

Mai sunt si acele jucarii pe care copiii mai mari si le doresc cand incep sa fie preocupati de stiinte, de lumea inconjuratoare, si sa puna intrebari precum: ce e in interiorul frunzei? din ce e facuta apa? si multe altele. Un microscop reprezinta un dar de neuitat pentru orice prichindel.

value-pack-microscope-telescope-with-safe-accessories

Va va iubi pentru el si, poate, cine stie, cand va deveni mare cercetator isi va aminti de cel ce i-a oferit primul microscop din viata, marca Noriel :).

logo

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: