Decor cu floarea soarelui

Din hartie colorata se pot face o multime de lucruri uimitoare. Deoarece bucataria mea are ca si culoare predominanta albastrul imi doream demult sa mesteresc ceva galben care sa inveseleasca atmosfera.

Asa am mesterit niste flori galbene surazatoare. Sunt de fapt Floarea soarelui decorative, din acelea care nu se cresc pentru seminte ci pentru frumusetea lor.

Timp de un film si o seara fara calculator am taiat, lipit si asamblat. Am avut si ajutor de nadejde, desigur. Dante a venit cu ideea sa le punem pe paie verzi, ca sa nu imi mai bat capul cu realizarea coditelor. Deocamdata nu au frunze dar cred ca nici nu le trebuie :).

Cred ca pot constitui si un frumos decor pentru masa de Paste. De aceea sper ca vor fi bine primite in Claca Iepurasul Vesel.

Despre ce a iesit vorbesc mai bine pozele.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: