În curtea bunicilor – emisiune pentru copii

Atunci când vreau sa vad o emisiune de bun simt si de bun gust la care sa poata trage si Dante cu ochiul fara sa fiu cu teama ca va vedea sau auzi ceva nepotrivit, telecomanda ma duce pe televiziunile nationale. Cam acelasi lucru se întâmpla si la radio.

O vreme am crezut ca am îmbatrânit eu dar apoi mi-am dat seama ca de fapt m-am desteptat :).

1381681_530133210400285_524423081_nAsa am descoperit emisiunea În curtea bunicilor. Se difuzeaza în fiecare duminica la 10:30  la TVR 2 si regret ca nu am descoperit-o mai demult. În peisajul inexistent al emisiunilor pentru copii aceasta emisiune este o oaza de bucurie si delectare.

În curtea bunicilor e magic dar si instructiv. Daca va mai amintiti de Alexandrina Halic despre care nu va spun eu prea multe, gasind o multime de informatii pe internet care merita rasfoite atunci cu siguranta veti fi curiosi sa vedeti emisiunea. Eu mi-o amintesc cu drag.

O emisiune in care muzica, poezia, dansul si teatrul se reunesc pentru a-i învata pe micutii telespectatori o multime de lucruri utile din mediul înconjurator, despre alimentatie corecta, despre plante si animale. 

Va recomand din suflet aceasta emisiune ce ne aminteste de vremurile când emisiunile la tv aveau o calitate deosebita si când noi, copiii, aveam programul nostru special de vizionat. E o alternativa adevarata desenelor animate.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: