Un vot pentru o carte

Auzim adesea afirmatii precum: “numai avem modele pentru copii”, ” la televizor se promoveaza numai oameni fara valoare”. Replica mea la astfel de afrimatii este urmatoarea: “oameni buni, educatia nu se face la televizor”. Si sunt foarte convinsa de asta.

Sunt atâtea alte surse de educatie încât televizorul poate nici sa nu existe. Principala si cea mai importanta sursa de informare, de educatie si de creare de modele este si trebuie sa ramâna cartea.

Nu o sa va spun prea multe despre ce înseamna o carte în mâna unui copil. Asta stim fiecare dintre noi din propriile experiente. Pentru ca noi am avut aceasta sansa, de a avea cartile aproape, de a le considera prieteni, modele, surse de inspiratie sau de relaxare, a venit momentul sa dam aceasta sansa si acelor copii ce nu o pot avea.

Cu alte cuvinte haideti sa punem împreuna câte o caramida la constructia campaniei despre care v-am mai vorbit deja si despre care sunt sigura ca ati si aflat: Semn spre Carte!  Pentru ca Sonia a îndraznit sa viseze si sa îsi doreasca mai mult, aceasta campanie a fost acceptata în competitia “Idei din tara lui Andrei”.

Caramida despre care va spun înseamna un vot. Un vot pentru acest proeict accesând linkul aferent proiectului. Acordati 3 – 5 minute din timpul vostru pentru ca fiecare vot conteaza. Nici o caramida nu se face într-o clipa si nici un zid nu se construieste dintr-o caramida.

Ce mai puteti face. Puteti promova acest link pe retelele de socializare, pe blogurile personale, printre prieteni cu îndemnul de a contribui si ei cu un vot, puteti folosi logo-ul aferent acestei campanii.

semn spre carte tara lui andrei

Poti da de stire despre copii care au nevoie de carti, doritori si iubitori de lectura.

Multumirile vor fi în fiecare dintre voi stiind ca un copil a primit o carte în plus, ca i s-a deschis o poarta catre un orizont nou.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: