Povestea din spatele usilor închise

Pe când aveam cativa anisori si nu stiam înca ce înseamna lumea înconjuratoare iar imaginatia mea atingea cote nebanuite, îmi amintesc ca aveam o fascinatie deosebita pentru obiectele neînsufletite.

Îmi placea sa îmi fac scenarii în cap, sa îmi imaginez cum obiectele din casa, atunci cand noi dormeam, purtau intre ele dialoguri uluitoare. Imi închipuiam ca au si ele o viata ca si a noastra, o viata plina de intâmplari. Ma gândeam ca obiectele mici sunt si ele nevoite sa mearga la scoala, sa invete tot felul de lucruri, asa cum eram eu.

Nu stiu daca a disparut de fapt vreodata aceasta latura a imaginatiei mele, ea revenind mai ales în ultimii ani de când sunt mama. Am participat de multe ori activ la jocurile copilului meu în care obiectele sunt însufletite si devin parte activa în viata noastra de zi cu zi.

Dar una dintre întrebarile care tin minte ca ma obsedau chiar suna cam asa: ” oare ce se întâmpla în frigider dupa ce noi închidem usa si lumina se stinge?” Nu o data am tinut usa întredeschisa si butonul care actiona becul frigiderului apasat, în speranta ca voi putea trage cu ochiul la ceea ce se întâmpla acolo.

Astazi Delaco îmi da ocazia sa dau frâu liber imaginatiei si sa dau viata unei astfel de scene. Sa fiu asadar regizor în propriul meu frigider.

 Vedeta frigiderului meu

Solistul era asteptat cu nerabdare. Toata suflarea vie a frigiderului freamata. Usa se deschide si … stupoare… vedeta este vlaguita, stoarsa de puteri. O fi avut un turneu greu pe unde a fost… si-au spus cu totii.

Dar iata ca, deodata, se umfla pe dupa cortina si îsi recapata fortele. Usa se deschide din nou, vedeta iese pentru ultimele retusuri. Se întoarce mai revigorat si mai pregatit ca oricând.

Participantii la concert îsi pregatesc instrumentele. Se fac ultimele pregatiri, ultimele acordari. Cortina freamata. Rumoarea în sala creste, spectatorii vin unul câte unul. Se anunta un spectacol de zile mari.

Shhh. Liniste. A început concertul. Vedeta este în centrul atentiei. Spectatorii sunt cuceriti. Spectacolul este unul de zile mari. Toata suflarea participa cu entuziasm…

Iar cascavalul Delaco se dovedeste a fi nu doar un produs exceptional de gustos si hranitor ci si un excelent personaj de poveste.

Ilustrarea celor povestite o gasiti în clipul de mai jos. Nu va trebuie decât un strop de imaginatie si povestea e gata.

Imaginea clipului a fost furnizata de catre sponsorul Delaco, scenariul si textul îmi apartin iar melodia este încarcata de pe youtube. Nu ma întrebati cum se numeste ca abia îmi mai amintesc cum de am reusit sa o încarc :). Important e ca am reusit. Clipul si povestea fac parte din proba nr. 1 din competitia Super Blog Spring 2014.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: