O zi de martie

Ieri am decretat zi libera de gradinita pentru ca Dante m-a rugat frumos, frumos dar si pentru ca aveam vizite de facut si m-am gandit ca tare mult i-ar mai placea si lui o plimbare. Ca am avut dreptate se va vedea in poze.

A zburdat fericit prin parc, incantat de iarba ce sta sa rasara si multumindu-mi pentru surpriza.

Seara s-a incheiat cu auditia unui concert simfonic, oferit de Orchestra de Camera Darcle in sala teatrului Maria Filotti in cinstea femeii.

Mi-a placut reactia lui Dante cand a vazut pe scena atatea instrumente: “wow, nu am mai vazut niciodata asa ceva. doar la televizor si in desene”. A avut destula rabdare pentru varsta lui si a rezistat timp de doua ore. La unele piese a participat activ, batand tactul, la altele a mai zbughit-o pe usa.

In concluzie a fost o zi altfel. Dar foarte frumoasa, cu toata ploaia care ne-a udat din belsug in drumurile noastre.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: