Felicitari cu servetele de primavara

Mare bucurie a fost pe Dante cand a vazut multimea de materiale pe care le-a primit drept premiu de la Spiridusii creativi. Multumim mult Alina. Materialele au venit perfect pentru aceasta perioada, mai ales ca nu prea mai aveam materiale pentru felicitari.

Mi-a placut felul in care Dante si-a revendicat totul spunand ca sunt materialele lui si ca poate face orice vrea el asa cum vrea.

Pentru ca am primit si o multime de servetele tematice ne-am grabit sa le si folosim dupa cum m-a invatat chiar Alina. Procedeul e simplu, cu ajutorul unei folii alimentare si a unui fier de calcat iar deasupra am folosit hartie de copt.

Am accesorizat cu o panglica transparenta sau cateva floricele decupate si am realizat minifelicitari pentru schimbul de martisoare.

Puteti incerca si voi. E usor si distractiv.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: