Jurnal de eu XI

Astazi – 22 aprilie – a treia zi de Paste : m-am trezit în mirosul liliacului cules seara trecuta. Cu greu am deschis ochii si numai la insistentele lui Dante, nerabdator sa înceapa o noua zi. Curiozitatea si bucuria lui în fata fiecarei zile ce începe îmi dau si mie imboldul de a ma trezi cu entuziasm dimineata.

Afara se vede a fi soare si cald iar noi, eu si cu Dante, ne prgatim sa iesim la plimbare, sa mergem la biblioteca si poate si în gradina publica. Va fi o zi superba, sunt sigura.

În bucatarie ma asteapta urmarile mesei festive de ieri. Probabil ma voi învrednici sa pun totul în ordine imediat ce termin articolul. Probabil zic :).

În casa e miros de liliac, de cozonac si pasca, sunt decoratiuni de Paste si atmosfera de sarbatoare înca. Plus foarte mult soare si multa lumina.

Ascult muzica populara la cererea expresa a lui Dante. Constat ca îi place muzica noastra popilara iar asta nu face decât sa ma bucure.

Citesc cartea Vand Kilometri a lui Mihai Barbu. Este cartea calatoare care a ajuns în sfârsit si la mine multumita lui Daniel Botea si a unei alte craiovence inimoase – Alexandra Daniela Ilie. O carte foarte incitanta si pe care îmi doream sa o citesc de când am auzit de ea.

Sunt încântata de capacitatea de relationare a lui Dante si sunt mândra de puterea lui de initiativa. Aseara am iesit la o terasa si pâna sa ne dam noi seama el era deja în brate la o tiânara si frumoasa chelnerita. Nici una nici doua îl vad ca împaturea servetele cu ea si ca se conversa cu chelnerii pe acolo.

Fotografia de azi: liliac.

index

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: