Calendar de advent cu citate motivationale

Dacă în anii trecuți am făcut calendare jucăușe sau am apelat la de acum tradiționalele calendare cu ciocolățele din comerț, anul acesta m-am gândit la ceva special pentru năzdrăvanul meu de 9 ani.

Pentru că lui îi plac proverbele și ghicitorile, pentru că îi place să despice firul în patru și să știe toate câte nu le poate cuprinde cu mintea, m-am gândit că o colecție de citate motivaționale pentru vârsta lui sunt numai bune.

Nu m-am complicat foarte mult cu realizarea acestui calendar iar într-un final a ieșit totuși ceva drăguț care cel puțin mie îmi place.

Realizare Calendar de Advent  cu  citate

Am căutat întâi citatele potrivite pe câmpiile vastului internet, am salvat ce mi s-a părut potrivit și le-am lăsat la dospit.

Am luat câteva coli de hârtie colorată, am tăiat-o în dreptunghiuri potrivite cât să încapă cele câteva rânduri.

Când am prins o seară liberă de la stăpânire (a se înțelege de la copii) am trecut la partea cea mai grea dar care mi-a adus ce-a mai mare bucurie: scrierea pe fiecare petec de hârtie a câte unui citat. Acum scrisul meu de mână este departe de ce mi-aș fi dorit eu sau de caligrafia de la școală, dar sper sa aprecieze copilul migala mea.

În altă zi am rulat fiecare răvaș și l-am legat cu câte o … bucată de fir șenil. Căutând altceva am găsit firele astea de sârmă plușată și am zis că sunt perfecte pentru ce îmi trebuie mie.

Am decorat apoi o banală cutie de carton, le-am așezat dea valma în ea și cam gata.

Rezultatul este destul de drăguț și până la urmă citatele astea pot fi inspirație în orice zi din an.

 

 

Este destul de simplu sa faci un calendar de advent cu citate motivationale. Spor la lucru!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

2 thoughts on “Calendar de advent cu citate motivationale

 • December 10, 2017 at 9:55 am
  Permalink

  O să învăț multe de la tine, Vavaly, timp să am.

  Reply
  • December 18, 2017 at 2:31 pm
   Permalink

   Multumesc mult! Sper sa fiu de folos prin ceea ce scriu.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: