Cupoane de reducere

Duminica, primavara, soare, frumos, sanatate. Da, sanatate ne dorim cu totii cel mai mult.  Dar nu stiu cum se face ca de multe ori exact primavara da peste noi gripa, guturaiul, viroza sau alte chestii din astea nesuferite. Daca vin iarna hai ca parca mai merge. Stai frumusel la pat cu un ceai, o miere, o lamâie si ceva pastile de sezon.

Dar primavara numai e acelasi lucru. Te uiti cu jind afara, vezi soarele zambind, vezi oamenii îmbracati lejer… Tragi storurile si te ascunzi cât mai mult în casa, în pat. Nu ai putea iesi afara îmbracat ca Mos Craciun fara sa se uite lumea ciudat la tine. Da, eu am patit-o, nu vorbesc din povesti. Sa fii racit în plina primavara e teribil de greu.

Pe lânga toate aceste inconveniente, orice problema de sanatate vine dupa sine cu chieltuieli adiacente. Cheltuieli care nu erau prevazute în buget dar care îti pot da bugetul peste cap. Si îti doresti foarte mult sa beneficiezi de cupoane de reduceri iar buzunarul tau sa nu aiba prea mult de suferit.

Desigur, la farmacie nu mergem doar pentru hapuri de sanatate ci si pentru diverse produse de înfrumusetare, binevenite mai ales acum, când vrem sa iesim afara cât mai cochete si mai aranjate. Am dat si eu click aici si am gasit o crema de fata pe baza de plante la un pret rezonabil.

Nu prea am avut eu treaba cu farmaciile si cu medicamentele dar tin minte ca, atunci când am nascut, primul drum pentru a ma aproviziona cu cele necesare a fost la farmacia Sensiblu. Ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca am primit foarte multe pliante, foarte multe informatii despre îngrijirea, hranirea si siguranta noilor nascuti, foarte utile pentru o mamica începatoare. Asa am capatat încredere în aceasta farmacie. Din fericire nu am avut prea mare nevoie de medicamente dar când am avut am beneficiat si de reducere în baza cardului de fidelitate. De aceea va recomand sa aruncati un ochi si pe cupoane de reduceri în Ploiesti,

Va doresc frumusete primavaratica, sanatate si multa energie!

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: